160' ta benden. gelen herkese teşekkür. gelicem diyipte gelmeyenlerede yüzyüzeykene teşekkür edecem :D
Yazdırılabilir Görünüm
160' ta benden. gelen herkese teşekkür. gelicem diyipte gelmeyenlerede yüzyüzeykene teşekkür edecem :D
katılan herkese çok teşekkürler, bu benim forum sitesi kanalı ile katıldığım ilk organizasyondu, ama Celil Abi gibi izci, Görkem gibi toplayıcı olduktan sonra "Route 66" e gitseniz gelirim artık ;-)))
* Tüm arkadaşlara teşekkürler, görüşmek üzere...
Bu gün için emeği geçen herkese ben de tek tek teşekkür ederim.İlk deneyimdi ama sorunsuz atlattık çok şükür.Celil abi şaka maka bugün bende 205 km falan yapmışım.:)
Herkesin yüreğine sağlık çok güzel bir gündü herkese teşekkürler. Bu arada Cevdet eve geldiğimde hala bok kokusu üzerimdeydi öyle bir sinmişki kokusu meretin :) Eve gelir gelmez duşa attım kendimi :)
Celil abi ve Görkem'e de fotoğraflar ve videolar için teşekkürü bir borç biliriz.
güzel güzel gezmişsiniz geçnler afferim:p
maden ateşlilisin bu kadar ,malum bende uzak kaldım
o zaman haftaya cızbızlı ballıkayalara gidelim
Cok guzel gezmıssınız dostlar. Keske kahvaltıdan sonra da kalabılseydım. Aklım ve gonlum hep sızınleydı. 8)
Vayy vayy vayy çantaya bak... :mrgreen:
Ne renkli gezi olmuş öyle parıl parıl parlaayo :p
Celil abi o kask nerede duruyor öyle, motorculukta çığır açmışsın :cheesy:
Birdaha kolay kolay bulup da geçemeyecegimiz cok guzel yollarda guzel bir surus yaptık.Herkesin muhabbeti samimiyeti on numaraydı.Andac aramıza yeniden hosgeldin.Haftaya ve bundan sobraki bulusmalara da beklıyoruz.8)