inönü stadyumunun önü adminim, alperim... ben orda olmiicam... büyük ihtimal direk gelcem...Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
inönü stadyumunun önü adminim, alperim... ben orda olmiicam... büyük ihtimal direk gelcem...Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
maalesef o sokak çok kalabalık..gelemem :P :PAlıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
mümkünse böyle bir yerde karşılaşalım.. çizmelerini kasabanın girişindeki bizon boynuzlarına asacağım. :mrgreen:
http://img507.imageshack.us/img507/2861/sessal7.jpg
Herkese iyi eğlenceler bol muhabbetler arkadaşlar! Ben maalesef gelemiyorum...
Hayt be bu düelloyu kaçırmak istemezdim. Benim atın gücü yüksek olsaydı bir saat sonra çıkar dörtnala gelirdim oraya. Atın nalları 250 cc. Regal marka olunca zor. Kısmet seneye en az 600 cc. lik nal çaktırırsam atımın ayaklarına o zaman kafam estikçe dörtnala 3-4 saatte ordayım.
Selam dostlar,
Gecen hafta sonu Kadıköy'de atıma arpa alırken sıcakkanlı bir kovboy sayesinde haberdar oldum forumdan, ( zira 6 aydır medeniyetten uzakta inzivaya cekilmistim )
Üye olmak için bugün foruma girdiğimdeyse umarım bugüne ilişkin bir aktivite vardır diye düşünüyordum ve tabi ki aktif motorcu regalciler bir organizasyon yapmışlar bile.
Akşam 7 de Dolmabahçe nin önünde buluşmak üzere, üç haftalık regalci, üç dakkalık üye olarak umarım aranıza kabul edersiniz benide.
Saygılar
Özgür
işte bir gringo dahaAlıntı:
PANDERMOS Nickli Üyeden Alıntı
toplu tüfekli..kızışacak ortalık..hoşgeldin.
Bir arkadaşım çok acemi olduğum için piyerloti yolu dik bozuk ve kalabalık olur giitme dedi gözümü korkuttu :(
Geçen hafta alpertim ve tayfunla bebek,arnavutköy,sarıyer güzel bi gezi yapmıştık, bu akşamda güzel vakit geçiririz umarım
Alıntı:
kaldera Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler Kaldera, hoşbuldum :)
pek değerli şahsiyet...adminim ve firstlady hanım efendiiiii... vee...
1.CemCem
2.aykut
3.ilkerkoparal
4.infinitedreams
5.iakyürek
6.FATİH
7-alper_tim
8.rızahoşgör
9.agresus
10.aslanburçlu
11.Deli Kurt
12.Ahmet-ihtimal
13.speedygonzales
14.Honey
Adını yazmayanlar eklesin lütfen..Birde pierloti de bu kadar motoru park edecek alan varmı ??