Serkan kardeşim allahtan bi mani olmazsa ordayız
Yazdırılabilir Görünüm
Serkan kardeşim allahtan bi mani olmazsa ordayız
bekliyorum bir kişi dahi olsa hatta kimse gelmeseds o geziyi ben yanlız başıma yapacağım artık insanlara gelin demekten yoruldum işte topik burda
HANDO konuştu... :x
site sakinleri tabiki deniz ve kızlar daha çok ilginizi çekiyor ama edirne ye gezi yol olarak çok iyi bir alternatif.
hadi listeye eklenin bakalım
deniz ve kızlar heryerde var ben bu pazar çınarcıktaydım. evet bir çok çıplak kız gördüm ve sadece baktım bunun bi anlamı yok ben oraya birkaç soyunmuş vücud görmeye gitmedim deniz görmeyede gitmedim speedy çağırdı gittim yol yapmak istedim gittim ve yolda kaldım durdum polisle tartıştım sinirlendim hemşire ile münakaşa ettim üzüldüm yorgundum dinlenmedim açtım yemek yemedim susuzdum içmedim amacım ÇINARCIK TAN UZUNKÖPRÜ YE kadar hiç durmadan gelmekti LÜLEBURGAZ da depodan benzin kaçırınca durmak zorunda kaldım oysa 80km kalmıştı U.KÖPRÜ ÇINARCIK aarasıtam 380km
HANDO yorumu size bıraktı... :x
Geçmiş olsun hando kardeş..bak kendi kendine nazar ettin..hani diyordun ya "sizin makinalar ne sorunlu, benim makinam hiç arızalanmıyo " ...bak senin ki de nazlanıyo uzun yol yapınca ...senin için iyi bir tecrübe oldu galiba ,hem speedy" i ve diğer RR cı dostları da görmüş oldun...diliyorum ki en büyük arızan bu olsun, tekrar geçmiş olsun ...inşallah dinlenmiş ,yemek yiyebilmiş ve su içebilmişindir...Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
Joe kardeş, hemşire demişsin... Sağlık ile ilgili bir sorun mu oldu???Alıntı:
Anlat detaylı hele. Polis falan. Merak ettik... :?:
BU AKŞAM RESİMLER VE AYRINTILAR GELİYOR ARKADAŞLAR...
HANDO olaya açıklık getirecek.... :x
la derisi kızıl cowboyun çatlağı gelçessss dedikya yawwwwwwww
haydi beya nerde bu regalciler EDİRNE DE deniz ve kumsal çıplak kızlar yok belki ama olsun ne yapalım
oyunuzu bana verin edirne'ye deniz getireceğim vaad değilmi at gitsin
HANDO apache'leri batıya çağırıyor... :x
Alıntı:
handoooooooo
RR. ciler geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .........................................
saat 7.30 mahmutbey gişeleri çıkışı buluşulacak ... 7.40 marşa basılacak ve yola çıkılacak eh artık hiç durmadan gelinecek ortalama hız 80 km.olacak