Kardeş çok geçmiş olsun. Artçın içinde çok üzüldüm. Allah gelmiş geçmiş etsin, kaza bela vermesin.
Yazdırılabilir Görünüm
Kardeş çok geçmiş olsun. Artçın içinde çok üzüldüm. Allah gelmiş geçmiş etsin, kaza bela vermesin.
alper kardeşim büyük geçmiş olsun.gerek senin gerek tayfun zabitimin bilgi paylaşımlarıda ders niteliğinde.
Allah kimsenin başına böylesini vermesin
çok geçmiş olsun kardeşim ne yazıkki trafikte motoru araçtan saymayan çok öküz var o yüzden her zaman çok daha dikkatli olmak zorundayız.allah beterinden korusun
Alper kardeşim geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
bu emniyet şeridi olayı çok tehlikeli abi. haftasonu Abant dönüşü bende bi kaza atlattım
hemde çok feci bi kaza olucaktı Allah korudu.
otobanda yaklaşık 120 km hızla ilerlerken tam önümdeki kamyonu solluyacaktımki herifte benle aynı anda sollamaya çıkmasınmı?
bende en sola çıkmamak için kırdım gidonu sağa emniyet şeridine...
kamyonun önündeki otobüsün arkasından tam sağ yapar yapmaz bariyerden yola atlayan 2 velet ile gözgöze geldim...
bide takıldı düştü çocuk yere... kornaya asılmamla beraber kendimi sola atmam an meselesi oldu...
orada yere düşen çocuğa çarptığımı düşünmek bile istemiyorum...
ne bende ne de onda parça kalmazdı heralde...
Allah korudu işte yanından geçip gittim...
burası Türkiye kardeşim herşey oluyor. otobanda adam arabadan iniyor. veletler yola atlıyor...
oluyorda oluyor... Allah hepimizi kazadan beladan korusun...
alper
cok ama cok geçmiş olsun yavaş gidiyorum diye de ya kaza olmaz olsa ne olacak ki demek de yanlışmış
ama madem ki sende birşey yoktu , yerden kalkıp ya ne oluyor, ben nerdeyim diye adamın kasıklarına dizlikle bir girseydin birdaha ters taraftan şey ederdi. veya kaskla adama bir çakaydın sonra pardon ben hala şoktaydım derdin.
arkadaşlar bir KÜPE daha..
geçmiş olsun alper-CİM böyle yalamalar her yerde oluyo umarım moralin yerine gelmiştir şimdi
HANDO geçmiş olsun dileğinde bulundu... :x
Alper sen neden davacı olmadın anlamadım. Adam hangi araçtan indiyse o aracın trafik sigortası soumludur. Sen davacı ol ve tüm zararlarını maddi olarak tutanağa yazdır ve sonra karşı tarafın aracının trafik sigortasından talepde bulun. Sigortada o adamdan veya sürücüden talep eder. Araç kendi sorumluluk alanında iken gerek araca gerekse sürücü ve yolcuya karşı trafik sigortasının sorumluluğu devam eder. Trafik kuralları çerçevesinde yolcusunu indirir ve yoluna devam eder sonra yolcunun başına bir iş gelir o iş sürücüyü ve trafik sigortasını bağlamaz. Adamı otobanda indirdin diyelim adam da tel örgülerden atlayıp tarladan geçip evine gidecek, adam tel örgüye tırmanırken bile bir başka araç yoldan çıkıp telin dibindeki adamı gebertse bile trafik sigortası her iki şartta da devrededir.
Alper varsa şikayetçi olabilme ihtimalin devam et derim.
Mehmet Abi'ye aynen katılıyorum, söyledikleri tamamen doğrudur. Fakat o panikle bazan insan ne yapması gerektiğini kestiremeyebiliyor. Sanırım polis gelmemiş ve tutanak tutmamış olduğu için şu aşamada yapacak bir şey yok. Bir de Alper "sağ şeridin yarım metre kadar içindeydik dediğine göre sağ şeritte de araç varmış. Bu da Alper'i pek de haklı çıkartmıyor. Kanuni olarak düşünmeye çalışıyorum, duygusal olarak durum başka tabii..
Aksu baba rapora gelenler emniyetşeridi dalgasına Alperin şuçlu oldugunu ima etmişler rapor öle yazılırsa zaten davacı olsada bişi çıkmaz uğraşmaya değmez
Raporu ona göre tutturacaksın. Sağ şeritte trafik ağır ağır akarken sol şerit durmuştu ve arabanın birinden adam kapıyı açarak sağa doğru fırladı ve önüme atlayan adama çarpmamak için fren ile beraber sağa emniyet şeridine kaçmaya çalıştım ise de adam soldan bize çarparak devrilmemize neden oldu diyemedi Alper tim. Yani bunu böyle ifade etmek yazdırmak çok mu zor. Olay da yaralanma olduğu için polis veya Jandarma ifadeye başvurur ve ne dersen onu yazar. Olay yerindeki duruma ve ifadelerdeki belirtilere bakarak kaza raporunu hazırlar. Ama kaza raporuna da itiraz hakkı vardır. Adama bakmış bunlar efendi sessiz çocuklar birde üstüne üstlük davacıyım havalarına girmiş çocukları korkutmak için. Ben orda olacaktım veya Müslüm olacaktı ki adamın ciğerini sökerdik. Veya öyle çarpılmaz böyle çarpılır deyip Kino Baba nın dediği gibi kaskı kafasına çaktınmı feleğini şaşrırdı.