1 - ALPER (+1)
2 - MOTOJUNİOR (+1)
3 - yenikoylu_ua (+1)
4 - İnci
5 - Müslüm Baba (+1)
6 - RızaHoşgör
7 - Aslanburclu (+1)
8 - BULL
9- doğan+chopell(hemide motoruyla:))
ben hazırım kubilay abi aman sabahlar olmazsın :P
Yazdırılabilir Görünüm
1 - ALPER (+1)
2 - MOTOJUNİOR (+1)
3 - yenikoylu_ua (+1)
4 - İnci
5 - Müslüm Baba (+1)
6 - RızaHoşgör
7 - Aslanburclu (+1)
8 - BULL
9- doğan+chopell(hemide motoruyla:))
ben hazırım kubilay abi aman sabahlar olmazsın :P
BENİDE YAZIN BI TERSLIK ÇIKMAZ İSE ORDAYIM
bende gelcem heralde ama tamamen gecee ye baglı alırsa o alcak alamazsada başka sefere inşallah
Yaww gecee almazsa bin bi otobuse kabataş ordanda tramvay önündesin işte dönüşte nasılsa bi centilmen bulunurAlıntı:
ARZUM Nickli Üyeden Alıntı
Doğanım sen merak etme sabahlar olmaz bize
ya haklısın da ben kimselere beni geri bırak diyemem o yüzden zaten deniz ben seni alırım dedi. onunda işi çıkmış artık bi dahaki sefere hem kimseyi yolundan edemem ters istikamet çünkü
Abooo Doğanım ne diyosun sen!! Hem de motorunan geliyosun hA?
hızlı regalciler biraz hız kesin sonra duvara çarparsınız artık ondan sonra sabah mı olur akşam mı görürüz hep beraber :evil:
Arkadaşım doğru söylüyo yavaş gitmek lazım :P
Şemsi Maşallah her yere yetişiyosun valla hızına hayran kaldım hani diyorum biraz sende yavaşlasan :lol:
HerkeSe Selam..İSTANBUL İÇİ BİRBAŞKA BULUŞMANIZDA KISMETSE ORDA OLUCAM . AMA İSTANBUL DIŞI GEZİLERİNİZE BİR SÜRE HAZİR DEİLİM COKKK KORKUYORUM : :cheesy:
(((((. İNCİ Motoru satıyormuşsun emredeki mustafadan duydum doğruysa eyer almayı isterdim ama benim 1oo regali kime verecem onu bilmiyom 2,700 den alıcı bulursam senin motoru alırım olmazsa hayırlısı olsun benimde ogünplakanının plastik hamurdan camurluğu kırılmışdı emreye gelmiştim hatta ogün sende patlak eksozunu gökhan abiye kaynak yaptırıyordun benim ogün siyah regali,gördün sata biirsem senin 250 lilğe talip olurum.!!)))))))
ARKADAŞLAR Ben Mesela katılırım yanınızda olmayı cok isterem ama şuan hayır olamazÜSTTE DEDİĞİM GİBİ İSTNABUL İÇİ ZİLERLE OLURUM ;) çünGü ehliyet yohg bu hafta sonu sınavım var kısmetse inşallah sinavi gecer yeni duygularımızı beraber paylaşır ve tüm şapır motorlu ve normal motorlu akadaşlarımızıda gurup gezilerimizde olması temenisini dilek eder Tşk ederim. herkese iyi akşamlar görüsmek ümidiyle allaha emanet olun
Güzel bir akşamdı.....Deli zabitle konuşmak lak lak yapmak istedik ama adam yemek yemeksinden fırsat bulamadık.Zabit kardeş koltukta padişah divanına benzemiş.MAŞALLAH...