Selçuk Kardeş,
Çok güzel bir anekdot olmuş, tüylerim hala diken diken, sağolasın.
Yazdırılabilir Görünüm
Selçuk Kardeş,
Çok güzel bir anekdot olmuş, tüylerim hala diken diken, sağolasın.
Arkadaşlar yakında Gezi programı hazırlanıyor.
Burda da yayınlayabiliriz. Yada linki veririz. Şu anda prograın temel çalışmasını ben yaptım.
Moderatör tetkik edip yayınlayacak. Bizde burda yayınlarız. Herkes aynı programa dahil olur.
Sevgiler selamlar
Yada gurup lideri kim olcaksa o arkadaşa eskizleri göndereyim Onun fikrini de alalım.
Çünkü kaçırdığım yada atladığım bir yerler olabilir. onun için son şekli vermem lazım.
Lider lerin kafasına yatması lazımki birlikte haraket edilsin o bakımdan.En son şekil aldıktan sonra komple herkesin göreceği şekilde yayınlayalım.
yanar17@hotmail.com
0 505 5751589 den ulaşın bana
yaaaaa
regalciler nerdesiniz ya
1. ilkerkoparal
2.Carvalho
3.Çelebimurat
4.Agresus
5.Arslanburçlu + eşi
6.Misafir bir dost (arslanburçlunun misafiri)
7.Yasinsubay
8.aidikurt + eşi
hani nerde gerisi net'te 150 yi bulduk hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ilker kardeş ben ve yanımda gelecek arkadaş gelibolu OE.den yer ayarladık sen öğretmen evine bir el at diğer arkadaşlar için
Gomtanım Muratı da ekle listeye o da gelenler arasındaydı...
ekledim ekledim ya hala millette tık yok
ilkerde bardağı bitirdi tuş oldu herhalde
Yaw harbiden ööleee... adam kaç gündür ortalarda yok... yok motoru da yanlız gelmedi ki," Başına bişi mi geldi acaba?" sorusunu soralım... bak at olsa eşek olsa altımızdaki bi anlam çıkarırdık... yanlız manlız dönerlerdi ahıra falan ama... yok yok bu çelik at işi bozdu... ben satcam galiba...
senin motor zaten kırmızıymışş ..sen onu satda bi artap atı al en iyisi.. onlar çok sadık olurlar..ben atdan düştüm ama onuda söölim ... motordan da düştüm ..her zaman motordan düşmeyi tercih ederim.. 8 ay yattım attan düşünce.. hey gidim heyyyy... :cry:
Beni iki kere eklemişsiniz abuhahaha :mrgreen:
çelebi seni klonlamışlar ...fazla adam görünsün diye heralde.. :mrgreen:
yaw muradım benim hatam fallaa.... .gomtana sankşm seni yasmamış gibi ben eklettim..ama güssel olmuş bea... sen ikikişiye bedelsin bu karizmayla... :mrgreen: