emeğine sağlık arkadaşım.ilave olarak resim olmalı derim
Yazdırılabilir Görünüm
emeğine sağlık arkadaşım.ilave olarak resim olmalı derim
Sürücü Belgesi No
olabilir... Bazen ehliyeti unuttuğumuzda bizi kurtarabilir.
tasarim guzel olmuş.. ellerine saglık...
ancak diğer dikkat işareti ile kastedilenleri bu kart yerine getirir mi tartışmak lazım... kartı nerde taşıyoruz.. boynumuza assak bile neticede montun içinde durması lazım.. yada şehir içi kullananlarda özellikle 3-5 km yere cüzdandan cıkartıp takacak çok az kişi olur diye tahmin ediyorum...
bence : bu kartın aynıusından birer adet de patch yapılmalı.. monta dikilmek üzere.. :)
arkadaşlar selam sizi özledim yeni tasarımlarnızı begendim regal raptora ne yapılırsa yakışıyor :cheesy:
ellerine sağlık arkdaşım....
Bu kartı motoramı asacağız yoksa boynumuza mı :mrgreen: :mrgreen:
Yok burnuımuza halka takıp kartı da oraya asacağız. Arkasına da KGS kartını takacağız, gişelere gelince kafanı cihaza doğru hafifçe eğdinmi dıt işlem tamam.Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Ayrıca kartın altına da Nerde bir motorcunun başı sıkışsa Müslüm Babayı arasın Tel: 0532 2280859
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
aksu baba ....allah da seni güldürsün emi.....
Dostlar Son Durumumuz Nedir?
Uygulamaya Alıyormuyuz..
Bilgi Bekliyorum..
ömer kardeş maliyet çıkardık mı? bir liste yapmalıyız ki herkes bilgilerini girsin.
ona görede başlayalım bence.
sevgili adminim
site sponsorlarımızda bu kart üsütnde olmak isterler mi acaba? yada olmaları uygun olur mu acaba?