cenker acele etme dur hava daha hafta sonuna kadar değişir son kararı perşembe gecesi veririz
Yazdırılabilir Görünüm
ben kızdım...
nedeni ise daha üç gün kala bugünden strese girmen.
hele bi dur, perşembe olsun, hatta cuma olsun, kararını öyle ver.
yağmur risk olacaksa senin için tabii ki gitmemen daha hayırlı, buna kimse birşey diyemez.
ama 3 gün önceden de bir kaşık suda fırtına koparılmaz.
hele bi sakin.
bekle ve gör...
size gidin gitmeyin vs diyen oldumu ?
şahsen benim haddim değildir bu ve bugüne kadar yazdıklarımda kimseyi incitmeden kzıdırmadan kullanılabilicek en doğru cümleleri kullandım
siz kızabilrisiniz sorun değil ben gelirken kimseye sormadım gitmeicem derkende kimseye sormam yaşım 30 nerede ne yapılır az çok bilirim kimsede kusura bakmasın.
kazasız yolculuklar dileirm hepinize.
cenker, sen değilmişsin gibi konuşuyorsun. serin gel !
buradaki "kızma" mevzuu tamamen sana olan sevgimden kaynaklanıyor ve ironik bir ifade, anlayacağını zannetmiştim
ama sen bunu da anlamamışsın
önce yazılanları anla, sonra ne yazacaksan yaz!
ister gel ister gelme kardeşim,
motor senin zevk senin
amma olay oldu bu iş ya.
uzatmayacağım cenker.
ama hala anlamadığın için son kez söyleyeceğim
1-gelmen bizi mutlu eder, ama asla ısrarcı olmayız. motor olayında kader kısmete inanırım ben. asla ısrar etmem.
2-hava yağışlı diye risk görüyorsan GELMEMEN DAHA HAYIRLIDIR, HİÇBİRŞEY CANDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİLDİR
3-ancak eğer gelmeme nedenin sadece hava muhalefeti ise 3 gün önceden karar vermen seni yanıltabilir.
4-gelip gelmemen SADECE SENİ BAĞLAR, KİMSEYE HESAP VERMEZSİN DOĞAL OLARAK, KİMSE DE KENDİNDE BU HAKKI GÖRMEZ ZATEN
5-kamp olayı neşeli bir iştir, derinliği yoktur, hele hele gidiş aşamasında sinir, kızma, küsme olayları hiç yaşanmaz.
6-motorcu adam duygusal olmaz, öyle hemen küsmez.
söyleyip söyleyeceklerim bu kadardır. artık burada okunanlardn farklı olarak ne anlam çıkarırsın o da senin yartıcılığına bakar.
anlaştık mı sevgili kardeşim 8)
problem yok abi
benim maksadım atışmak vs değil abi diye hitap ediyorsam zaten ters düşer niyetle hareket..
bende gene diyorum sizin düşünceleriniz bana uymaya bilir
benim yazdılarım sizin düşüncelerinize ters gelebilri
eğer bir yanlış anlaşılma olduysa kendi adıma kusura bakmayın
ama kelimelerimi iyi seçen biriyimdir her zaman.
tekrar kazasız yolculuklar dilerim sizlere.
sevgili dostum soruların efendisi cenkerim
diyelimki hava yağışlı oldu. bizde uçarak gidecek değiliz ya
yolun, havanın ve grubumuzun gerektirdiği gibi yol yapacağız
sorun olacağını sanmıyorum.
ayrıca tecrübe dediğin kendi kendine oluşmuyor
deneme ve yamulma kaçınılmaz sonuç :p
yamulmadan öğrenemezsin :cheesy:
Cenker kardeşim
Geçen haftadan zaten kayıs koparacagın belliydi hava falan mevzusu acınca o yuzden gelmemene ben pek sasırmadım .
4 gun onceden hava kotu ben gelemıcem demenide tecrubesızlıgıne verıyorum.
İster gelirsin ister gelmezsın hayat senın hayatın kımseyede hesap vermek zorunda degılsın.
Ama bazı konulara degınemden gecemıcem
Arkadaşlarda gecmıs tecrubelerıne dayanarak senı uyarmaya calısmıs cunku bızde zamanında meteor sıtelerıne bakıp hava bu hafta kotu bulusma yapmayalım dıye kararlar verdık hatta bırak cuma gunu yagmur camur fırtına koparken cumartesı hava guneslı hava sut lıman oldugunuda gorduk.Sonrada kafamızı duvarlara vurduk.
Arkadaslar anı karar vermemen ıcın gecmıs tecrubelerınede dayanarak senı yatıstırmaya calısmıs.Sen ne yapmıssın ben 30 yasındayım sıze ne oluyor kara benım kararım gıbı havalara gırmıssın :) fevri cıkıs yapmıssın bunuda gelememenden dolayı duydugun uzuntunun dısa vurumu olarak yorumluyorum
İmzandaki dört teker bedenimi iki teker ruhumu tasır demıssın
bence onu seker motorcu dıye degıstır :)
Noldu be gene ortalık bulanmış ve yeniden durulmuş iyiki biraz çalışalım dedik...........
Bende fikirlerimi söylemek istiyorum birincisi gezilere giderken hava durumuna bakmam çünkü doğru tahminler olmuyo sonra pişman oluyosun.....O yüzden son gün son saatte duruma bakıp öle karar veririm......Acizane benim fikrim tabi....Gelmekte gelmemekte herkez özgürdür tabi eğer sepepler arasında dargınlıklar küslükler yok ise
arkadaşlar merhaba geziye katılmayan biri olarak haddime düşmeden birşeyler yazmak istiyorum. bu gezi konusu açıldığından beri takip ediyorum ve katılamadığım için de üzgünüm çok güzel yazılar mevcut iken ne olduda konu savaş alanına döndü çanakkale gezisi olduğu için mi böyle oldu. lütfen herkes bir diğerine cevap vekmek zorunda hissetmesin kendini ve ortamı germesin. yazılarınızı hoş ve mutluluk dolu bir ortamda yazın ve bizlerde okurken zevk alalım üzülelim gidemiyoruz diye ricaediyorum.
yolculuk yapacaklarada kazasız sürüşler dilerim.
saygılarımla
yine anlamamışsın söylemek istediklerimi.
ben de anlatmak için ısrar etmiyorum artık ve pes ediyorum bu durumda ve ikili konuşmaya kendi adıma son veriyorum. Arkadaşlar haklı, gezi topiğinde güzel şeylerden konuşalım...
kusurluk özürlük bir durum yok, karşılıklı saygıdan da kimsenin kuşkusu yok, her ne kadar ifadeler sivrilse de.
sadece ortak dili konuşmamışız
zorlamanın anlamı yok
olur böyle şeyler...
evet guzel seylerden konusalım bu kadar geyık yeter
http://img1.loadtr.com/b-331870-g%C3...C5%9Feyler.jpg
Evet bukadar geyik yeter....
Yağmur YAĞMAZSA CUMARTESİ ben de geliyorum.... Ha ha ha ha ha ha.....:cheesy:
ikramlarımız oldular,kızardılar,toplandılar
http://i755.photobucket.com/albums/x...l/IMG_8225.jpg
http://i755.photobucket.com/albums/x...l/IMG_8253.jpg
http://i755.photobucket.com/albums/x...l/IMG_8244.jpg
pycu kardeş,
ikramlar bununla sınırlıysa İstanbuldan bir kişi gelmez bilesin.
Sahi sabah kahvaltısında ve akşam yemeğinde neler var? Bunlarında fotolarını alsak olmazmı? en azından organizasyon içinde oldugunu anladığım senin ağzından duyalım.
Çilekleri görünce benimde gelesim geldi yaaa.
Sizlere afiyet olsun arkadaşlar,yağmuruyla,rüzgarıyla,güneşiyle,kampıyl a, güzel anlar geçirmeniz dileğiyle..
Selamlar
kahvaltı belirlenen saatler arasında
domates, peynir, zeytin, salça, reçel, ekmek, çay
akşam yemeği belirlenen saatler arasında
biber garnitürü ve alabalık
çadırcılar, yağmur yağma riskine karşı çadırınızı örtmek için naylon getirin bence. İçeriye şıp şıp su damlamasın...
görünen o ki ıslak ve bir o kadar da efsane bir gezi yapacağız...
08:00 10:00 Kahvaltı
18:00 20:00 Akşam Yemeği
tayfunum kardesım napıyorsun yavvv olum arayı cok actın valla cok ozledık senı
OK celil, eğer gelmeyeceksen karar için çok gecikme ki feribot biletini iptal ettirebilesin...
6 saat önceye kadar iptal oluyor diye biliyorum.
şakır şakır suyun akışı
endurocunun bir bakışı
yetmezmiydi köylü güzeli
yetmezmiydi festival güzeli
havada, karada, denizde, çatakta, batakta
her zaman ve heryerde
kim? feliçita!!! kim? bull!!! kim? RR!!!
:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:
kaptana açarız bi büyük tekirdağ
bizi direk kamp alanına atar walla :p
Hızıma hep hız katar, fırtına ve yeller.
Bedavadan abdesttir, maruz kaldığım seller.
Feribotuna sokarım, 650lik GV'ler
Şimşek beni çakarsa, aküm zevk sefa eyler
Sokarım feribota motorumu 52 TL vererek