Okaaannnn gitti çadır sen iyisimi ikitane kur önceden
Yazdırılabilir Görünüm
Okaaannnn gitti çadır sen iyisimi ikitane kur önceden
size canım feda gomtanım .. ne demekk...sizi özel vip odada ağırlarıs.... :lol:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Alper önemli değil kardeş siz takılın benim zaten işim çıktı, yolunuz açık olsun kazasız belasız gidin gelin..
Murat, bu duruma çok üzüldüm. Neden otobüsle gelmiyorsun, maksat yolculuk olsun.
Şimdi söyleyeceklerim Yaşar Baba ve usta sürücüler için değil ama arkadaşlar, Sakarya, Pamukova, Bilecik hattını bilen bilir. Gidiş gelişli, tek şeritli, çok virajlı ve de kamyon - otobüs trafiği çok yoğun bir güzergah. Ben şahsen Bursa üzeri gelmenizi tavsiye ederim. Bu işin delikanlılığı olmaz, önemli olan kaza bela olmasın..
uleee zavlak kardeşim... sezon başında sattın makinayı şimdi ardçı olacak makineyi arıyosun... hangi akla hizmet yaptın böyle bi işi hala anlamadım gitti... bekle biraz daha bişiler ayarlanır inşallah.. olmadı emrah gomtanımın dediği gibi otobüsle falan gelirsin alırıss seni eskişehirden... ama "yok o gün zaten işim var" gibin ayaklar yapma olm... kendi düşenağlamaz... :evil:Alıntı:
ÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
Yok cidden gelmek istesem arkadaşım mondial 250 mct var onlada gelirim.Müşteri çıktı bende sattım kısmet işi.Kimseyede darılmadım yanlış anlamayın.
İllaki de gelmen gerek Murat .benim motoru al ,ben artçı olacak birini bulurum, hatta aklımda biri var ,beni kırmayacak bundan eminim ,ben bu teklifimde çok samimiyim sen benim motoru alıyosun tamAM mı ......
Alıntı:
olm müşteri çıktı diye motor mu satılır... önce satmaya karar verilir sonra çıkarsa satılır... sen satmaya karar vermişsin... müşteriye atma satışı... satan sen... darıldın diyen yok zaten de "yok işim çıktı" pek uymadı oraya... bekle... daha zaman çok... zaten darılsan nolcak... asıl biss darıldık sana... sen sezon başında sat makinayı sonra da nası olcak bu eskişehir işi diye sor... yok duygusal sebeplerle sattıysan ayrııı.... :P
çelebim muratım... ben sizlerle tanışmak için 12 saatlik yola çıkacam kardeşim...sen nasıl gelmessin...aaaaaaaaaaaaa.....çok aip..... :P :P :P :PAlıntı:
Merhaba Arkadaşlar,
16-17 Haziran'da İnönü yaylası'nda (Pamukova) enduro sürüş ve kampçılık eğitimlerinde görevim var. O haftadan bir hafta sonra ise RR nin etkinligi, ondan sonra ise EMOK'a şöyle bir gecerken ugradım yaparım.
Simdiden sizleri merak ediyorum, etkinlikte görüşmek üzere, emegi gecenlere özellikle Emrah devrem'e tesekkurler.
Sedat
Cidden o gün çokda önemli olmayan bir iş vardı bende yalan yok hilafta yok :D Fazla ısrarlara dayanamıyorum Tamam inci örtmenim...Sen nasıl istersen, bende arkadaşları çok görmek istiyorum...Cuma günü yola çıkarız pazar öğleden sonra dönüş olur olmazmı?
Arkadaşlar, şimdi gezi ile ilgili son planlamaları bildiriyorum.
1. Öncelikle erken gelecek arkadaşlara kapımız açık, aileyse odada kalabilirler, çadır tercihimizdir, hiçbir sorun yok, yalnız yemek işini gelmeden bir şekilde halletmeleri gerekiyor, mutfak var ama kendiniz hazırlarsanız.
2. Haziran 23'ünde ben sizleri Bursa yolunda bekleyeceğim. Şehrin Bursa yolu girişinde Eşkişehir Çibörek Evi'nin şubesi var. Linki tıklayın, 1nci foto.
http://www.eskisehircigborekevi.com/galeri.php
Menü için pazarlık yaptım:
Kuzu sorpa (Yani Çorba)
5 adet (1 porsiyon) Çi börek
Meze
Salata
Tatlı
İçecek
Toplam7ytl.
3: Öğlen yemeğini burada yedikten sonra Toplu halde Musaözü'ne hareket edilecek, çadırlar kurulacak. Akşam yemeği, Büyükşehir Belediye Başkanı Müşaviri arkadaşımız Tugay Aladağ'ın ikramıdır. Mangal yapılacak. Alkolsüz içecekler dahil yalnız alkollü içecek olayı daha çözülemedi, olmazsa orada bir büfe de var, oradan arkadaşlar yararlanabilir.
4. Sabah kahvaltısı kumanya olarak yenilecek, ikramımız.
5. Daha sonra Eskişehir'e hareket edilecek, Valilik önüne araçlar park edilecek, yine Tugay Bey Porsuk nehrinde (Şehiriçi kısmı) tekne turu yaptıracak.
6. Akabinde herkes şehri kendi başına dolaşır diye düşünüyorum.
7. Belli bir buluşma saati verilecek ve de herkes motorunu alıp ayrılacak.
Kafamdaki planlama bu şekilde, aksini düşünen ya da teklifi olan varsa bekliyorum. Hepinizi dört gözle bekliyoruz. Sevgiler.. :D :D
Emrah kardeşim konu anlaşılmıştır. Cumartesi öğlen veya öğleden sonra gelecek ana grup için çiğ börek ve oradan da Kamp yeri Musaözü.
Akşama mangal, sabaha kahvaltı kumanya.
Sonra kamp sökülüp şehiriçi gezisi ve sonra da paydos herkes yoluna.
Cumartesi günü Çiğ börek olayından önce gelecek arkadaşlar ister şehirde isterse kamp yerinde kalabilir yiyecek işlerini de kendi imkanlarıyla çözecek.
Açıklayıcı bilgiler ve emeklerin için teşekkürler.
Emrah dostum, ne denebilir ki... Emeğine sağlık...
Biz sadece konaklayabilecek çayır parçası ararken sen neler neler ayarlamışsın..
Sağ ol var ol...
komtanım gerçekten ilşk buluşma için çıtayı çok yükseğe çıkardınız...elinize kolunuza emeğinize yüreğinize sağlık .. çok teşekkürler ....gerçekten kral adamsın her zaman söylüyorum ...bi daha söllim dedim... :+1: :+1: :+1:
Ben oralarda arazi yapar dururum devrem, bana eşlik edecek bir iki endurocu da olsa deme keyfime...
İltifatlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Benlik bir şey değil, eş dost. Tabii Sedat Devrem ve Ayhan Devrem de var bana yardımcı. Hep beraber kalkacağız işin altından inşallah. Söylemeyi unuttum, mangalda sucuk partisi de var akşam..
gomtanım gıymetlim bol kıdemlim üst teğmenim... tüm dvredaşlara ve össelliklen sizee çoook ama çoook teşekkür... program şahane gerisi bahane... ellerinize, yüreğinize, emeğinize sağlık vesselam....
emrahss kardeşim yüreğine eline sağlık tek kelimeyle supersinnnnnnnnnnnnnn
Eyvallah arkadaşlar.. Sevgiler...
Sedat ve Ayhan kardeşimizede teşekkürü bir borç biliriz insanın böyle devreleri olunca elindende bişey kaçmaazAlıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı
adminim yanımızda arkadaş getirebiliyozmu RR olmasa olurmu yani
Bence abartmasak iyi olur gibi, yanlış anlama olmazsa. Buradan da katılacak arkadaşlar var.
buradan da katılacak arkadaşlar var derken gelen herkez RR kullanıcısı mı olsun demek istedin ben anlayamadımAlıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı
Evet, mümkün mertebe, kesin kural olmamakla birlikte.Kamp alanı kısıtlı ve ben mümkün mertebe arkadaşlara yaktıkları benzin haricinde yük getirmek istemedim, o sebeple.. Yoksa herkese kapımız açık ama imkanlar bir yere kadar.
Arkadaşlar herkes katılabilir RR seven herkes gelebilir bu bizim geleneksel buluşmamız ama önceden haber vermek kaydıyla sonrada listeye adını 1 kişi yazdırıp sonrada 3-4 arkadaşınızıda söylemeden getirmeyin.Biliyorsunuz sayı önemli.RR sahibi olması gerekmez RR gönül vermesi yeter.
Emrahsss kardeşimizin dediği gibide imkanların belirli bir yere kadar site harici Regalraptor.net üyesi olmayanlar olmasın bizbize olalım sonucta sitemize üye olup regali olmayan arkadaslarda var ama bizim üyemiz motorlar önemli değil regalraptor.net üyesi olsun yeter.
ok :cheesy:Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Tabii kimseye gelme diyemezsin yani genel olarak ama toplantımızın özelliği gereği siteye üye olan ve regalci olanlar için düzenlenen bir organizasyon olduğundan ve sitenin geleceği gibi konuları da kapsayacağından ve yine bir aile ortamı olacağından site harici yabancı motosikletli tanıdıklarınıza kerhen de olsa belki çoğumuz tabii gelsin deriz. İşin açığı doğrusu bu. Kimse alınmasın, hepimizin az buçuk tanışı çevresi var.
OK ABİCİM ANLADIM BEN PROBLEM YOK sorim dedimmmmAlıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Emrah komutanım ilginize yüreğinize saglık çok güzel bir organize olmuş devrelerinize ve size teşekkürler
Allaaaa abiler prog.süpper olmuş beaa
succuk+mangal+ muhabbet gırlaa
gel teskere geel :)
o haftaya 3 gece müzik programım var ahh c. tesi akşamı program erken biterse ve arkadaştan shadow u alabilirsem gece gelip grupla dönerim benim Kİ WİY oraya yetişmez (O KADAR) herkes orda olucak ne kadar güzel (O KADAR)
adminim ben adımı yazdırdım ama artcı gibiyim gelezsem kusura bakmayın. :?
polo abi sizsiz olurmu ya üzülürüz valla bak kino babada arabayla geliyo gelin valla biz liste az derken dahada azalıyoz
sevgili emrah
eline emeğine sağlık.yanlız bu kadar zahmetin manevi bedeli ödenemez.onun adına ateş pahası denir.ama egerki cebinden bişi çıkıyorda bunu bize bildirmiyorsan bilesinki ben karşıyım.bir ortak eylem var.herkes elini cebine atmalı.sen zaten mekanı organize ederek programı koyarak olacak en güzelini yapmışsın:alkis:
sevgilerimle
rızaya sonuna kadar katılıyorum üst teğmenim... sen yapılabilecek en iyi organizasyonu zaten tasarlayarak çok büyük bi iş yapıyosun, bi de çepten çıkması ihtimal masraf olmamalı... bunca adamın bunca yükü çekilmemeli... du bu burda olmiicak... ben öğlen gibin bi ariim seni...Alıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
Yok arkadaşlar, bu kadar adamın masrafını ben nasıl cebimden ödeyeyim. Yapamayacaklarımı zaten söyledim, örneğin alkollü içecekleri muhtemelen ayarlayamadın, hemen yanda büfe var, arkadaşlar içeceklerini oradan temin edecekler. Diğerleri zaten Tugay Bey sayesinde basit oldu. Siz kafanızı takmayın, yetişemediğim yerde ben size bilgi veririm. Siz sağ salim gelin yeter.. Sevgiler..
Emrah komtanım ya, bişi sorabilirmiyim?... ben cumadan gelmeyi planlıyordum Okan"la çok önceden konuşmuştuk ... bu erken gelme durumu bir sakınca yaratıyormu sizin açınızdan ?yaratacaksa ben cumartesine erteleyeceğim gelişim ....
ben cevapliimmm....perşembeden gelin örtmenimm.. daha sakıncalı olursunuz böllece... :lol:
aşk olsun örtmenim biz teee çarşamba akşamı orda olcass.. sizde gelin .... bi sakıncası da olacağını düşünmeyin....aaaaaaaa......sakıncalı örtmenim benim....töööbeeee..... :sleep: :| :shock: :happy: :| :o :) :lol: :D :mrgreen: :scared:
sakıncalıyım dimi ehehehehe..................... :cheesy: :D :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D