siz buraya gelin pişman olmazsınız :)
Yazdırılabilir Görünüm
Maşallah Bursa çok iyisiniz nazar değmesin bu gdişle bursaya gelmeye başlıcaz nazar:cheesy:
Celil abi geç bile kaldık artık bir araya gelmek lazım biz gelicez zaten İstanbula ama öncesinde sen gelirsen hiçte fena olmaz :D misafir etmek isteriz ..Bursada elimizden geldiğince forumu yaymaya çalışıorz ..süper bir ortam war Allah bozmasın 8)
Gençler ve kendini genç hissedenller,
Bu akşam saat 7 gibi Dağyolu'na teker dönecek, Bursa'daki arkadaşlardan gelmek isteyenleri bekleriz. Bana cepten ulaşabilirsiniz.
1- ozguralic
2- ultragore
3- Denis Bucins
4-
5-
Güzel bir sohbet ortamı oldu, bize katılan yeni arkadaşlara da teşekkür ederiz.
Mesut
Enes
Üzeyir
Özgür
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...12084558_n.jpg
yarın akşam için plan var mı ? :D
Arkadaşlar; Yarın Kestel/Seitabat şelalerine doğru turlucaz bize katılmak isteyen arkadaşlarla kentmeydanı kafkas önünde saat 13:00 de buluşuyoruz.Yol yapmak isteyen herkesi bekleriz...8)
Evet baylar zincirleri yağlayın 12 mayısta Domaniç e gidiyoruz sürü halinde.
1 günlük şenlik etkinlik var, uyar derseniz facebook tan etkinlik davetini göndereceğim
Gönder İbrahim 8)
Neden facebook yaa bizde görseydik :( Böyle çok merak uyandırdı :mrgreen:
Yanlış anlaşılmasın abiler, günübirlik ve Bursa ya yakın olduğu için diğer iller içim pek mantıklı değil
Özgür sana ve Mesut a gönderdim, diğer arkadaşlara da ulaştırırmısın
Sağol İbrahim face deki arkadaşlara gönderdim. Face'de olmayanlar da buradan görürler umarım.
Bursa çok kısa zamanda +1 .. Mert geliyor . Enesin yardımlarıyla en kısa sürede bir motor da bana alıcaz. Herkese hayırlı uğurlu olsun .
biz bir aileyiz mert ...kısa sürede göreceksin ki süper dostluklar kurmuşsun ..Dostlar geçen haftalardaki olayı ben unuttum ortada olayda yok zaten ..Şaka olarak yazılan birşeyi insan yanlış anlayabilior bende büyüttüm biraz .Mert akşam 8 gibi gidelim bakalım şu motora beğenirsen yarın servise gösterir alırız
hangi olayı 8)
Enesle beraber Mct 250 bulduk temiz bakımlı, cuma günü hayırlısıysa onu alıyoruz .
Hayırlı olsun güle güle kullan inş. nazar
Mert hayırlı olsun..motorun güzel orjinal gidonunu arka çamurluk ve çantaları eleman sökmüş tam değil ama custom gibi olmuş onlarıda taktığı zaman daha güzel olacak .Bence satış yapmadan önce servise de bir göster..
Ben mücbir sebeple malesef katılamayacağım
katılanlar;
1- turq
2-
3-
4-
Arkadaşlar teşekkürler . Cuma günü ustaya gösteriyoruz sıkıntısı yoksa Cumartesi ince ince motora alışma süreci başlayacak . 1-2 hafta geçtikten sonra turlara katılabilirim gibi geliyor tabi sürece bağlı.
Arkadaşlar bu akşam şehir içi ksa bir tur yapıyoruz Görükleye sürücez orda Şarlo Barda oturulup bişeyler içicez şuan için ;
1.ozguralic
2.Ultragore +1
3.zildjian +1
Bursadan başka katılım olursa bekleriz ..
mesut katılımın içni teşekkürler güzel bir gece oldu
dün gece 12 gibi oralardaydım uğrayacaktım ama göremedim sizi erken kalktınız heralde :)
yarın için bir plan falan var mı? kortej vs.
19 Mayis Kortej
SAAT 15:00
BULUŞMA YERİ...:BEŞEVLER KÜÇÜK SANAYİİ-KARTAL TİCARET KARŞISI
Bursaenduro, Bursa Choppers, Agirabiler ve Raptorriders.
34 AC 5864 Orda olacak !
özgür paylaşım için teşekkürler bursadanda bu anlamlı günün birkaç resimini sayende görebildik 8)
daha çok resim ve bir kaç video da var ancak erişebilirmiyiz bilemiyorum :)
Selam arkadaşlar,
Bu haftasonu Biga'da motor festivali var, Bursa'dan katılmak isteyenleri alttaki konuya bekliyoruz.
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=7578
Sezonu böyle yakın bir festivalle açmak her açıdan avantajlı olacaktır. İlk defa uzun yolda sürecek arkadaşlar hem tecrübe ve eksiklerini giderecekler, hem de olası bir aksaklık durumunda telafisi daha hafif olacaktır.
Aynı zamanda sıkılmadan gidilecek bir güzergah. :)
Arkadaşlar yağmur yağmazsa bu akşam swaat 20.30 - 21.00 arası arap şükrü sokağındaki MIK'da buluşup Biga için plan yapalım. Biga'ya gelemeyecek olanlar da katılabilirler. 8)
Akşam orda oluruz geziye katılma durumum iptal oldu babam fıtık ameliyatı olucak yanında olmam yakışık alır.
Bursa tayfa 31.05.2013 CUMA akşamı saat 20.00'da MIK'ta buluşuyoruz. İmkanlarınızı zorlayıp katılmanızı yada en azından uğramanızı rica ederim8)
ozguralic
mesutdikmen (belki)
Unlimited
ekinoks
...
..
Güncel........