Bu hafta bir mangal olayına girsek...
tartışalım mı bu konuyu?
Yazdırılabilir Görünüm
Bu hafta bir mangal olayına girsek...
tartışalım mı bu konuyu?
Geçen hafta Celil'im Ortaköy kahvaltıdan bahsetmişti aynı zamanda İstanbul da patchlerini alamayan arkadaşlara dağıtım yapacaktı.Bu hafta sonu bir organizasyon iyi olur Ağa....8)
Hem sen dur bakayım moturunu satmamışmıydın veya yenisi mi geldi?
havayı takip ediyorum c.tesi yağmur veriyor ama pazar açıyor görünüyor pazar sabah ortaköyde kahvaltı ve patch dağıtım olayına girebiliriz kahvaltı sonrası bişeyler yaparız teklifleri bekliyorum konuyla ilğili başlık açıyorum 8)
Abicim ben biraz yol yapmak istiyorum. Temiz hava istiyorum. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak istiyorum. Löp et yemek istiyorum. Çok şeymi istiyorum. Şimdi diyorusunuz gelin şehrin göbeğine trafiğin içine inelim neredeyse 10 kez gittiğimiz yerde sebze kahvaltısı yapalım.
not:motorumu alacak eleman para toplama konusunda kriz yaşıyor ,biraz atıştık falan filan
tek karım kapora aldığım 30 tl:(
onunda üstünü denkleyip mtv yi yatırdım yani anlıyacağın zarardayım:(
Alirsam bir honda,gelirim saat onda:p:cheesy:
Dün biseyler yaptiniz mı beyler.?
dün ben ve görkem bizim oralarda bi kafede oturfduk. turkchoppers' inda buluşma günüydü heralde canavarları çekmişlerdi kafenin önüne onlar bizim bulunduğumuz yerin yanındaki mekandaydı. gök gürültüsü duyunca kafayı çevirip çevirip dışarı baktık. bakşada bişey yapmadık.
Arkadaşlar yarın akşam Taksimdeyim. Gelecek olan varsa beklerim. 19:30-20:00 gibi Rock'n Rolla barda olacağım. İstiklal Caddesi Adidas mağazası karşı sokağı. sağdaki ilk bar.
5353509893
murat sahnenmi var yarın hayırdır ???
hmm murat gitar çalıyor ya abi dedim sahneye mi çıkıyor ah ulen valla istanbulda olsam grup bile kurardık
grubun ismi bile hazır RAPTOR ROCK
davulda ben
gitarda görkem ve murat
vokal de anıl
koro bile yapardık :D
kardeşim tekim 3-4 gündür hastaydım bu gün kendimi iyi hissediyorum. bi kutlama yapıyım dedim. :D hem hafta sonunuda neşeyle karşılamak istedim.
harbi he millet müzisyen bulmaz bizde bolca var ama icraat yok.
gitara benide yazın bari:)
nazar Maşallah Arkadaş sitede bu kadar müzizyen var bir kere olsun çalarken göremedim pardon bir caner hariç onu sahnede 2-3 kez seyretme fırsatımız olmuştunazar :cheesy:
ayrıca bende 1 2 saate taksime geçebilirim gelmek isteyen cepten ulaşabilir.
Yagmura ragmen iciyoruz osman kardesimle beraber :)
Lütfen Gitar Harici Back Vokal Kontenjanı Açın 8)
Dün Osmankızılkaya ile taksimdeydik. Benim şansıma gelişimde ve gidişimde yağmur yağmadı. sağanak başladığı sırada osman geldi o Aksarayda yakalanmış. biraz ıslanmıştı :D ben o sıra mekanda olduğum için yağmuru seyrederken biramı yudumluyordum. Çok iyi sohbet etttik. sonra orası kesmedi dorock bar yapalım dedik. orada yüksek sesle kafayı doldurduktan sonra dönüşe geçtik. vefa bozacısına uğradık. şansımıza kapalıydı. dedik yolun karşısına boşuna geçmiş olmayalım pilavcının önüne çektik. ayran eşliğinde pilavımızı yiyip eve döndük. Teşekkürler osman geldiğin için.
Resimlerde kötü çıktığım için paylaşmıyorum :p ziihih
Aynen bide tatlı vardı :D
afiyet bal şeker olsun kardeşlerim bu çarşamba hava iyi oluyor
sanırım
sahil şeridinde bi tavla turnuvası yapabiliriz
Ben muhtemelen Bolu tarafında olacağımdan hafta içi katılamayabilirim. eğer yaparsanıza da şimdiden iyi eğlenceler.hafta sonu hertürlü varım ama :D
Dün akşam ben de İlk defa motorumla Taksim e çıktım. Dorock un alt köşesi The wall daydım. Forumu okusaydım, bu gayrıresmi buluşmaya kesin katılırdım. Bir daha Taksim e çıkmadan forumu kesin okuyacağım.
Selamlar arkadaşlar. Yarın akşam üzeri saat 18:00'da Florya Sosyal Tesislerinde sohbet muhabbet makara kukara toplantımız vardır. Gelmek isteyen herkesi bekleriz.
+1 yaz beni yaz beni
yokmu arttıran.
yahu motorlar ayrı yerlerde vedalaşamadık. :p İlk buluşmada görüşmek üzere.