uzun zamandır takip etmedim bu topiği neler olmuş biz yokken benim bungalov evim hazırmı kimseye vermem haberiniz olsun
Yazdırılabilir Görünüm
uzun zamandır takip etmedim bu topiği neler olmuş biz yokken benim bungalov evim hazırmı kimseye vermem haberiniz olsun
yaw arkadaşlar öncelikle delilik etmeyin gece sürüşünden vazgeçin.sakat iş.edirneden gelirken oldukça zorlandım ki yol 3 saat sürdü.siz 7 belki üzeri bir süre yol yapacaksınız.yanlış edersiniz derim.
birde şu arzu kardeşimizi kim artçı yapacak?yokmu bir delikanlı türk erkeği artçısı olmayan?
bize yakışmaz burda geelmek için bekleyen bir hanım kardeşimiz varken sizlerin tek olarak gitmesi.
elleri bekliyorum
bişi çıkmazsa isim verecem ona göre
Abi bulunur herhalde bi centilmenAlıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
aman abılerım uykusuz yola cıkmayın bızıde uzmeyın :oops:
Nası yani sen gelmicenmi İkerrrrrrrr sözünü unutma bak topige mesaj yazmış yaz kardeşimi listeye :lol: :lol: :lol: :lol:
:!: evet arkadaşlar gece sürüşleri oldukça tehlikeli :!: :!: mecbur kalmadıkça gece yolculuk yapmayın.Alıntı:
doğru diyosun rıza arzu yu istanbul ekibi almadan gelmesin bu konuyu olgunlaştırın be abi... :cheesy:
Ayhan üsteğmenim eskortumuz olurmusunuz :pls:
Gece gündüz farketmez BİRİ BİZİ DURDURSUN
Arkadaşlar gece sürüşünde en çok ben tecrübe kazandım biliyorsunuz Gaziantep e gece gitmiştim benden size tek tavsiye sakın orjinal farlarınızla yola çıkmayın ve kesinlikle sis lambalarınıza güvenmeyin, herkes benim yaptığım gibi komple far içi alsın H4 35 Wat ampulu de taksın ondan sonra yola çıksın gece de bu şekilde çok rahat gidiliyor haaa bir de kesinlikle temiz vizörle yola çıkın hatta çizikler varsa yenisini alın çünkü karşıdan gelen aracın farı vizörde dağılınca onünü asla göremiyorsun, bu far konusunda size yardımcı olabilirim parçalar ampulle birlikte 17 YTL tutuyor takmasıda kafamıza göre veririz benim kel elektrikçim Fehmiye o bu işi zevk için yapıyor, ben 15 ytl vermiştim.
Birde şerit reflektör veya reflektörlü mont çok faydalı oluyor yoksa arkadan gelen seni gördüğünde üstünden geçmiş olur çünkü arka lambaları gören biri lamba ufak olduğundan seni uzakta zannedebilir benim motorun arkası gece yolculuğunda rengarenk ti arkadan gelen önünde neyin gittiğini anlamak için çok yavaşlıyor ve yanından da yavaş geçiyor heh heeee.
Bu da haritanız , galiba ben gelemeyeceğim :cry:
http://img119.imageshack.us/img119/9...0816218qh5.gif
Bu yol bilgileriniz...
http://img63.imageshack.us/img63/7664/tosyati8.jpg
Gonzalez sen gelmezsen bende gelmem
Aha ! Yaw Baba , niye öyle diyosun? Bak elim ayağım tutmadı şimdi. Çok ciddiyim. Ne diyeceğimi de bilmiyorum ! Ben de çok isterim , Ama benim evi değiştirme durumum var. Yoksa gelmez miyim? Şöle diyelim "işleri halledersem ordayım " ama sen böyle konuşup üzme beni lütfen. Gelebilmek için elimden geleni yapacağım SÖZ !!!
Abi evi taşıyacaksan çağıracaksın regal tayfasını 2 saatte evin de taşınır temizliğinde yapılır sende gelirsin tosyaya evi düşünme sen gün saat ver bir topik aç bak neler oluyor, biz motosiklettr.com da öyle yapmıştık çok şamata olduydu istersen ben hazırım, ağır yük kaldıramam malum yaşlandık ama en azından koordinasyonu sağlarım.Alıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
Speedy, hakkaten. Ev taşma olayında omuz atarız. Tek sorunun taşınmak olsun.
walla gece değilde de rıza abi 7 saat sürmesi beni korkutuyo...Alıntı:
eskişehire giderken inci ablamın uyuması gibi bende tosyaya giderken uyursam :oops:
arzuma ben bi kardeş buldum ama net değil ....
ooo piti piti karameli sepeti terazi lastik cimlastikkk..... biz size geldik vs... vs...
sen cıktın rıza abi.... :cheesy:
Yok daha neler, halledeceğim artık ve gelemek için elimden geleni yapacağım sözzzz ! Beni dert emeyin!
Haaa şöyle yola gelllAlıntı:
walla olmaz ben kimle cross yapacam sonra yaw ....Alıntı:
Sevgili dostlar, şenliğimize yaklaşık 10 gün kaldı ve gerek yaptığımız toplantılara gelen, gerekse de bize promosyon ve ekonomik olarak destek olan dostlarımızla birlikte işleri toparlamış durumdayız.
Öncelikle şenlik alanına giderken Samsun ve İstanbul yönlerinden gelirken göreceğiniz bez afişlerimiz sizi şenlik alanına yönlendirecektir.
Girişte promosyonlarınız ile birlikte cüzi bir ücrete alacağınız biletleri kaybetmiyorsunuz ve Cumartesi akşamı konser aralarında düzenleyeceğimiz çekilişte bir çoğunuz aşağıda yazmış olduğumuz listedeki hediyelere sahip olacaksınız.
Şenliğe ilk gelecek üç motorcu dostumuza ayrıca bir hoş geldiniz hediyemiz olacaktır. Çadırda ve tesiste kalacak olan dostlarımıza girişteki görevli arkadaşlarımız yardımcı olacaktır.
Tüm out-door etkinliklerimiz ödüllüdür. Mini enduro yarışı, yavaş sürme yarışı, yoğurt yeme yarışı, sandalye kapmaca yarışı, gölden ilk balığı tutma yarışı, çuval yarışı, halat çekme yarışı gibi yarışmalarda ilk üçe girenlere yine Mey içki tarafından birer votka hediye edilecektir.
Tesiste konaklamak isteyen dostlar 0312.442 65 92 no'lu telefondan rezervasyon için yer ayırtmak için acele etsinler. Şimdiden bazı yerler tutulmaya başlandı.
Tesiste gün boyunca ızgara alabalık, ızgara köfte, tavuk sota, et sote, döner, dondurma, gözleme, makarna, çorba, patates tava, mısır, kuruyemiş ve içeceklerinizi piyasa fiyatlarına yakın olarak temin edebileceksiniz. Bu sıcakta yanınızda birşey taşımamanız için herşey düşünüldü. Sabah kahvaltısı saat 06:00'dan itibaren hazır olacaktır. Ayrıca saat:07:00 gibi gözleme yapılmaya başlanacak ve Tosya'dan getirtilecek taze poğaçalar hazır olacaktır.
Perşembe akşamı barkovizyonda Redbull Romaniacs sunumu yapılacaktır.
Şenlik süresince sizlere rahatsızlık vermeyecek şekilde sürekli olarak müzik yayınımız olacaktır.
Cuma günü akşam barkovizyonda açık hava sineması düzenlenip "Çılgın Motorcular" filmini hep beraber izleyeceğiz.
Cumartesi akşamı 2 müzik grubunun konserini izlerken fonda da barkovizyondan yine motosiklet görüntüleri ekrana gelecektir. Konser öncesi ve aralarında elinizdeki biletlerinde çekilişleri yapılacaktır.
Sevgili dostlar,şenliğimizde girişte alacağınız biletlere Cumartesi akşamı yapılacak olan çekilişte aşağıdaki hediyeler verilecektir:
-Turmek turizmden 1 ad. Yurtiçi gidiş-dönüş uçak bileti
-ETS'den 1 ad. yurtiçi gidiş-dönüş uçak bileti
-Dipsizgöl işletmesinden 1 kişiye Amasra-Çakrazda tam pansiyon haftasonu tatili
-Motoart'tan 3 ad. Held yazlık mont
-Korlas Ankara'dan 1 ad. Nitro kask
-Kuruçayırlıdan Nike tişörtler
-Rider'den 1 ad. full koruma
-Ulusan'dan 1 ad. Drina enduro mont
-Teknoloji marketten 1 ad. mp3 çalar
-Orca'dan 5 ad. Solution temizleme seti
-Kuki cafe'den 2 kişilik yemek
-Cafemiz'den 2 kişilik yemek
-Mey içkiden 24 adet Binboğa votka
-Quik China restorandan 2 kişilik yemek
-DKNY'dan 100ytl. hediye çeki
-Dainese'den hediyeler
-Korlas Ankara'dan 5 ad. Suzuki gömlek
-Korlas Ankara'dan 5 ad. Suzuki tişört
-Kaan TUNA'dan 1 kişiye yol sürüş eğitimi
-Ottimo cafe'den 2 ad. 2 kişilik yemek
-Pepper Mill'den 2 kişilik yemek
-Network music center'den 4'lü cd seti
-Satem temizlikten temizlik seti
-Burakcan film yayıncılıktan 2 ad. 5'li DVD seti
-İpekyol'dan 1 ad. bayan cüzdan
-Neo Club'tan 3 ad. Natuca tişört
-Cerem bilgisyardan 3'lü VCD film seti
-Medical Ercüment'ten 1 kişiye diş taşı temizliği :)
-Kulübümüzden 10 ad. HMK duvar saati
-Kulübümüzden 10 ad. tişört
-Kulübümüzden 3 ad. off-road motosiklet kullanım teknikleri kitabı
-Kulübümüzden 10 ad. HMK kahve kupası
-Kulübümüzden 10 ad. ruhsat kabı
-Kulübümüzden 10 adet enduropale cd'si
-Kulübümüzden 5 ad. Redbull Romaniac cd'si
Evet dostlar, kimseyle yarışmak gibi bir iddiamız yok. Ama mütevazi ve herkesin keyif alacağı bir organizasyon düzenleyip sizlere hoşça bir vakit geçirtmeye, sizleri tanımaya Tosya Dipsiz Göle bekliyoruz. Bir kusurumuz, eksiğimiz olur ise şimdiden de "affola" diyoruz.
Hitit Motosiklet Kulübü Yönetim Kurulu
Hani girişte ücret alınmayacaktıAlıntı:
kubilay Nickli Üyeden Alıntı
Herkese selamlar,Alıntı:
MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle girişte sembolik olarak alınacağını belirttiğimiz ücret (5 lira) verilecek promosyonların dahi bedeli olmadığı gibi Hitit Motosiklet Kulübünün cebine de girmeyecektir. Tam tersi promosyonların ücreti kulübümüz tarafından karşılanacak olup girişteki sembolik para sizinde hak vereceğiniz üzere 4 gün boyunca işletmenin yapacağı giderlerine (temizlik, elektrik, su, şenlik için fazladan çalıştıracağı personel, ses düzxeni, müzik grupları vs) cüzi bir katkıdır. Kulübümüzün bu etkinlikte yalnızca organizasyonun duyurulması, promosyonların temini, şenlik alanındaki herhangi bir sıkıntının yaşanmaması için düzenin sağlanması gibi görevleri olup bu şenlikten herhangi bir kar amacı gütmemektedir. Daha önceleride belirttiğimiz gibi ne kimse ile festival yarıştırma, ne de bir rant peşindeyiz. Amacımız motorsever yeni dostlar edinmek onlarla bir araya gelip yeni dostluklar kurmak. Ayrıca yukarıdaki alıntıda gördüğüm kadarıyla sarıkayalar a.ş ve moto junior'un bu konuda sponsor desteği olacağı vurgulanmış.
Bu durumda da sanırım ücret alınmayacak derken sponsor desteği ile bunun karşılanacağı anlaşılmakta. Bilmem benmi yanlış anladım???
Selamlar, sevgiler...
müslüm baba mehmet abi bizim giriş ücretlerini sponsorumuz olan sarıkayalar karşılayacak dedi kubilay beyle ilgili değil.Giriş ücretli ama raptorriders üyelerininkini sponsorlar karşılayacak.Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Bu para işlerinden oldum olası sıkılmışımdır o kadar çok yerde o kadar çok kişiden kazık yedimki inanamazsınız , adama tamire gideriz usta ne vereceğiz diye sorarsın yaw önemlimi kardeşime bak der iş bittikten sonra ufacık bir tamire ver 150 YTL yeter senin için der hadi şimdi gırtlağına sarılıp bu adamı motorun içine sokma.
Bu tür organizasyonları yaparken her şeyi baştan söylemeniz gerekir tabiki orada büyük bir organizasyon var kesinlikle inanılmaz masrafları olacaktır, sizler önder insanlarsınız gerçekten çok zor görevler yapıyorsunuz, insanlar hem yardım etmezler hem de en iyisini isterler, sürekli de eleştirirler, bende zamanında çok organizasyonlar tertip ettim kimseyide mutlu edemedim, şunu öğrendimki bedeli ödenmeyen şeylerin değeri bilinmiyor, giriş ücreti alınacaksa veya başka nereye ne ödenecekse önceden yazılırsa sorun çıkmaz herkes bilerek gelir, bu işlerde sürprizle karşılaşınca tatsızlık oluyor.
Hocam çok doğru söylüyorsun, tüm söylediklerine katılıyorum. Gerçektende birileri çıkıp bir şeyler yapmaya kalkar, zamanını harcar, emek verir, millete dil döker, çabalar, didinir ve bu işleri yaparken yardımcı olanların sayısıda inan bir elin parmaklarını geçmez. Ama haklısınız, azda olsa çokda olsa baştan belirtmekte fayda vardı ama bu da az önce dediğim gibi bu kadar işin içinde bizim ihmalimiz. :? Yoksa taaa bilmem nereden gelmiş, masraf etmiş birisi zaten 5 liranın hesabını elbette yapmayacaktır.
Sakın "adama tamire gideriz usta ne vereceğiz diye sorarsın yaw önemlimi kardeşime bak der iş bittikten sonra ufacık bir tamire ver 150 YTL yeter senin için der " gibi algılamayın, çünkü öyle emirvaki etmek değildi maksadımız. :cry:
Bizim tek beklentimiz siz dostlarımızın geldiğinde memnun olarak ayrılması ve bu organizasyonun mali yükünü üstlenecek işletmenin de zarar etmemesi. Çünkü yaklaşık bir sayı tahmin ediliyor ona göre hazırlık yapılıyor, masraflar ediliyor onlarda bu işten memnun kalsın istiyoruz. İnanın bana, kendilerine de "biz bu işten herhangi bir gelir falan beklemiyıoruz, tek isteğimiz bu organizasyona katılanların ve de sizin bu işten memnun kalmanız. Sizlerin memnuniyeti bizlerin memnuniyeti olacaktır" diye belirttim. Ve bu şenlikteki kendi adımıza düşen herşeyi kendi imkanlarımızla, kişisel ilişkilerimizle halledip ne gelecek dostlarımıza, ne işletme sahiplerine yük olmamaya çalışıyoruz.
Umarım gelip de tanıştığımızda sohbet ettiğimizde beni daha iyi anlayacak, hak vereceksiniz.
Selamlar...
heytt beaa varya gelme imkanım neredeyse yok ama o kadar güssel gidiyo ki topic gaza geldim beaaa.
hayırlısı diyelim :cry: :cry:
İsmailim, yaparsın sen bişiler... Birlikte gaz açmayacak mıyız???Alıntı:
iakyurek Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Selçuk kardeşim sen nereye istersen oraya gaz açarım ammmma aile işin içine girince :cry: :cry: :cry:
Halletmeye çalışıyom kardeşim inşallah tosyadayız hep beraber...
ya arkadaslar abiler birisi bana biras yardımcı olabilirmi ben sinoptan gelecemde nasıl gelecem ben oraya motorumda yok zaten gelmesemmi ne anlamadım gitti okan abiyide göremiorum msn lerde bu aralar :) vala böle giderse benim işde yatacak gibi birisi yardımcı olursa msn den falan konussam az bi iyice bi bilgi alsam cok iyi olacak benim için :S
bide şu geliş yollarını kroki ve yol haritası gibi belirtseniz
Kubilay kardeşim inanın ben sizi çok iyi anlıyorum bu işler çok zor sizleri kutluyorum medeni cesaret diye buna denir.Alıntı:
kubilay Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım arabaylamı gelicen yoksa otobusmu düşünüyorsun eğer araban varsa vur İstanbul yoluna yolda gördüğün Tosya tabelalarını takip et gerisi kolay yok otobusle geliyosan gel Tosyaya kadar alırız bi şekilde seni oralardan hatta belki dolmuş bile olabilir Tosya dan dipsiz göle malum festivalAlıntı:
RoS Nickli Üyeden Alıntı
ben otobusle gelecemde ımmm nasıl desem şimdi kastamonu merkese geldim diyelim ordan dolmus falan yokmus tosyaya bi de ben 27 si aksamı sinopa donmem lazım işler cok var benim anca izin koparabildim kalacak yer falan nasıl oluor nasıl gidior öğrenmem lazım anlatabildimmi bilmiorum :)
O konuda yardımcı olamıcam çünkü zaten biz 27 sinde akşam yola çıkıp geliyoruz
hımm anladım cok saol bende 26 sında gelip 27 si aksamı geri dönmeyi düşünüorum cunku işler falan iyice yoğunlaştı nasıl yapcam ne etcem hiç bilmiorum yaws offfss....
Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
hayda adama bak ya sanki kırk yıllık tosyalı nasılda davranıyo hadi banada tarif et bende çankırının yapraklı kazasından gelecem :lol: :lol: :lol: simdi söyle bakalım kaç km. nasıl gelecem yollar toprakmı çakılmı asfaltmı ... :P :P :P :P sepetli mötürle gelsem kaç saatte orda olurum arabayla gelsem lastiklerim eskirmi :P :P :P sonra girişte regalci olarak kabul ederlermi bide dipsiz göl tosyaya hatta anayoldan 15 km falan içerdemi vs.vs hadi cevapla şuna bak ya adam işi gücü bırakmış bodrumdan yazıyo duruyo :P :P :P ha bide bodrumdasın bülent ersoy bodrumda nikahlanmış doğrumu :lol: :lol: :lol: :lol:
ya belki aranızda bilen birisi vardır diye sölediydim ben keşke sölemeseydim
O nedemekk arkadaşım tabiki sorucan burda yardımlaşmak için varız.Konuda emeği geçen motojunior zaten Tosyalı o daha hakimdir konuya bi ara istersen
Komtanım nikah olduğu için burdayım zaten ayıptır sölemesi nikah şahidiydim gelinin :P :P :P :P :P :P :P
ya abicim sen ne alınıyon anlıyan anlamıştır saten allah allah sana sözüm yok hani o küpeli varya o tophanelimi feriköylümü yeşilköylümü ,çengelköylümü ahh uuhhhhh köylümü herneyse işte o köylü işte :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :PAlıntı:
RoS Nickli Üyeden Alıntı
neyse arkadaslar saolun genede olmayacak galiba belki baska bi yerde baska sefere gelme imkanım olur galiba....
Komtanım bi tek tophaneyi tutturmuşsun arada ilkokul yıllarım orda geçti
ya ros kardeşim olmıyacak ne var sen sinoptan gelecen o istikametten tosyayı geç anayoldan devam et tosya çıkışınnda dipsiz göl işaretli levhaları göreceksin göremem deme muhakkak göreceksin işaretlere göre devam ettt. işte bu kadar hala anlamadım deme