Heyecana gerek yok :) keyfimize bakalim bro :)
Yazdırılabilir Görünüm
Media marketten bira içmekte nasip olucak ya 😁😁😁 daha ne isteyelim ki
Aksam Bakırköy Moto Garage Cafe'de saat 20:30 civarı buluşuyoruz. Herkes davetlidir..
Ben yavaştan akiyorum mekana :)
Cadde bostan a gidiyoruz anadolu yakasindan katilmak isteyenler haberleselim :)
5 kişiyiz yokmu arttıran ???? Atilla özgür ömer murat abi samet
Veeee rock n rolla yehaaaaa :)
Hızınıza enerjinize yetişmek mümkün değil maşallah 8)
Hani resimler nerde ?
İnanç abinin oradayiz beykentte gelmek isteyen ??
Güzel eğleniyorsunuz . Nazar değmesin
Bu hafta buluşma yok zannedersem... Ama yinede yazma ihtiyacı duydum konu göz önünde kalsın 😁😁😁
Bu hafta yok ama haftaya çarşamba bir caddebostan yapalım derim 8)
Arkadaşlar,
Akşam benzin yakmak istiyorum tekirdağa köfte yemeyede gidebilirim, kadıköye içmeye de hiçç bir planım yok. Eğer akşam katılırım diyen olursa buradan yazsın 8)
Arkadaşlar saat 20:00 de bakırköy sahil yolunda ki motogarage cafede bulusuyoruz :) aramiza yeni katılan arkadaslarida görmek isteriz :) musait olan buyursun gelsin mekani bilmeyenler için numaram 05425073515
1 Özgürr
2 punisher ( musa )
3 dradengo (bobberturk engin abi :)
4 bluewine ( Şahin )
5 MuratGokturk
[]...sim.com/q973yB)
Biraz ani buluştuk :D
Celil abinin bilgisi dahilinde 10 eylül akşamı saat 20:00 20:30 civarı bakırköy moto garage cafede buluşuyoruz tum RR ailesini orda görmekten mutluluk duyarız artık kim gelicek diye liste yapmayalım bence gelmek isteyen davet beklemesin lütfen çıksın gelsin ama isteriz ki HERKES GELSİN :)
Abi etmayin baskanin bile haberi var bu nasil ani bulusma hickimsenin haberi yokmus gibi davranin hehe :)
Evet Arkadaşlar Bende gelicem ve geniş katılım istiyorum forumumuz için bazı kararlar alınacaktır ve bunda herkesin katkısının olmasını istiyorum 8)
10 eylül akşamı saat 20:00
Bakırköy sahil yolunda motogarage cafe
Adres :
Sahil yolundan aksaray topkapı yönünden gelenler : Bakırköyden önceki son çıkış olan veliefendi çıkışını geçer geçmez sağda oto galerilerin olduğu yerde
E5 den gelenler : veliefendi hipotrum yoluna girin yolun sonuna kadar gidin köprüye geleceksiniz köprüye öıkmayın sağından girin sağa doğru sahile çıkış yaptığınız yerde sağda
Sahil bakırköy istikametinden gelenler : Bakırköy sahildeki ido yu topkapı yönünde geçin ilk sağdan köprü üzerine çıkıp U dönüş yapıp sahil yolu dönüş yönüne girin hemen sağda oto galerilerin yanında
Yarın akşamki buluşmada kulüp ile ilgili önemli konular ve kurallar görüşülecektir. İstanbul ekibinden olan arkadaşların ve RR ailesine katılmak isteyen arkadaşlarımızın bu toplantıya muhakkak katılmaları gerekmektedir önemle duyurulur!!!!
20:30 civarı gele bilirim . Umarım sorun olmaz
Bende geliyorum baya uzak kaldim ozledim acikcasi hemde onemli bir toplanti katilmamak olmaz.
Evet beyler ciddi bir toplanti ciddi konular olucak o yuzden ciddi bir kalabalik istiyoruz karsidan kalkip gelen abilerimiz buyukcekmceden gelen abilerimiz var onlarin bize verdigi degeri ve emegi goz ardi etmiyelim ve daha ileriye gidebilmek
İcin birbirimize sahip cikalim ..
Aynen.Abiler arkadaşlar kardeşler!!!Yeni yüzler de görmek memnun eder bizi.:)
Kesinlikle katılıyorum kardeşim TBMM gibi 5 saat toplantı olmaz (herhalde) en fazla 1 bilemedin 1.30 saat ve bu omrumuzde yanyana sürdüğümüz gülüp eglendigimiz arkadaşlarımıza kardeşlerimize abilerimize okadarcik zaman ayiramicak kimsenin olmadığını düşünmek istiyorum
Yarın için heyecanlıyım , sabırsızlanıyorum.