sen asıl festival sonrası fotoğrafları gör. o zamn keşke bende olsaydım diceksin 8)Alıntı:
mistersamet Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
sen asıl festival sonrası fotoğrafları gör. o zamn keşke bende olsaydım diceksin 8)Alıntı:
mistersamet Nickli Üyeden Alıntı
warya oraya bende gelmek isterdim doğan kardeş ama bana cok uzak biliyomusun ama olsun fotoğraflala geçinecez anlican şimdilik :cheesy:
Oki doki... 8)Alıntı:
iakyurek Nickli Üyeden Alıntı
Apparatları amman unutmayalım İsmail kardeşim, sana zahmet...
ok kardeşim. hallediyorum o işi tamamdır..
Ne aparatı yahu? Faydalı bişeyse bana da getir İsmo!!! :DAlıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim çok faideli bişi ama motor elektrik aksamın bozuksa :P :P :mrgreen:
Çadırlar hazırlana, uyku tulumları getirile , korumalar full bir şekilde üzerimize giyinileeee, yol bizi beklerrr..
admin bu sefer çadır getirmeyecek elbet birininçadırında yer buluruz dedi heberiniz ola :):):):):)
Ya valla ben de çadır getirmek istemiyorum!! Birinin yanına ilişirim. Olmadı hamak şezlong falan biyerde uyuruz
çadırsız olurmu yahuu?
Admin de ipin ucunu kaçırdı! Hadi ben tek başımayım da, siz nasıl çadırsız kalıcaksınız yahu??? Dımaaaam almadı!!
ben de cumartesi ekibiylen gidiyorum... Serhat bu arada bende cadir var benim cadir 3 kisilik, sen ben bir de gurbuz ucumuz yatariz birlikte, gurbuzu de aramiza aldik mi tamamdir
Serseri motorcu bunlar öle banklarda ağaç diplerinde sızıp uyucaklar :mrgreen: :mrgreen:
İşte şimdi festival şenlenmeye başladı!!!!! Alev alev yanıcak ortam!! :D :D :DAlıntı:
cemcem Nickli Üyeden Alıntı
evet ağaç diplerinde sızıyorlarmış duydum :mrgreen: ... tosyada bile olmuş :P
Vayyy dedikoducular hemen yetiştirdilermi :cheesy:
Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
http://upload2.postimage.org/205088/..._sel_uk023.jpg
hehehe :twisted: :twisted: :twisted:
Ben karımın ayaklarının dibinde uyuyodum sızmakla ne alakası var :P :P :P
biz oyle serseriyiz ki, 70 e 30 oranlarini gerimizde birakip serseriligin tadini cikarmak icin hamaklarda -dona dona- gunesi dogurur, rakimizi yudumlarkene de gunesi batiririz biz boyleyiz
BAM BAMMMMMMMMMM ! yapıyom ben dünden beriiiiiiiii :twisted: :twisted: :twisted:
Sahnede BAM BAMMMMM yapmıcaksan gelmiyelim boşu boşuna
ZİPİDİİİİİİİ!!!! Durum raporu ver olm!! Nasıl atmosfer??
yatak için pompa var dimi herkeste yada birilerinde?
Sevgili Aparutman Repturcuları;
Redbul çadırını , kızlarını , sahneyi, müziği kurdu.
Standlar kuruldu, Harley Davidson geldi, 2 tane kastım getirmiş , BAMBAM dan fenaaa.
Dökülüyo işte insanlar...
50 motor filan oldu, 50 motor 100.000 kişi...
Bende var İnci, ben getireceğim...Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
var hocam selcuk-caravalho da super bi pompa var ben gordum iyi bisey yani
sipidi bizim 50 motoru geçmemiz lazım ozaman :)
Siz 20 motor gelin, başka hiç bişi istemiyommmmmmm!
bizde kullanabilirmiyik ki acep :oops:Alıntı:
Herşeyi anladımda kızları nasıl kurdu çevirmelimi bunlar çocuklğumdaki teneke arabalar gibi
tabiki hocam, kimse pompa getirmese bilem ben ufleye ufleye sisirim, yani lafi bilem olmaz
İşte RR kardeşliğiAlıntı:
öyleymiş kubilay...senden yana kurunca sana doruuuuuuuuu geliyomuş kızlar kollarını aça aça :PAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Öğretmenim, lafı mı olur.Alıntı:
cık cık cık
Yok yok benden yana kurmuyalımAlıntı:
teşekkür ederim ... :love:Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
çadırı motora sığdıramazsam bende uyku tulumunu alıp gelicem. artık ağaç altımı olur şezlong mu olur bulucaz kendimize biyer :D
benim cadir 3 kisilik ama simdi redbull kizlarinin da kalacak yerleri yokmus ben cadirimi onlarla paylasmayi dusunuyorum :) -yanniz bizimki bu yaziyi okursa canima okur o da ayri konu-
Biz en kısa zaman da okumsı için telkinlerde bulunucaz kardeşim üzülme bu kadar :P
Ulan 2 tane redbull hatununa sattın beni cemcem!! Ben de getiriyorum uyku tulumumu, bu adamın naapcağı belli olmaz!! Terbiyesiz!!Alıntı:
diyene bak. cuma akşam yola çıkacaz diye konuştuk enson. adam cumartesi öğlen çıkıyor yola. ultra terbiyesiz :mrgreen:Alıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı