Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı çanakkele yakınlarında enes 'e 8) bu tur özel katılım alamıyoruz malesef arkadaşın evinde kalıcaz kimse duymasın salih te geliyor :mrgreen: :p vay tam benlikmiş, beni almayın siz tabi. Celil abimle Salih abim bi yere gidiyo ben yokum tabi ya..
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı :p vay tam benlikmiş, beni almayın siz tabi. Celil abimle Salih abim bi yere gidiyo ben yokum tabi ya.. Cihan'ın en sevdiği yol :mrgreen:
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı :p vay tam benlikmiş, beni almayın siz tabi. Celil abimle Salih abim bi yere gidiyo ben yokum tabi ya.. geçen haftada sana geldik 8):mrgreen:
Alıntı: Salih Nickli Üyeden Alıntı Cihan'ın en sevdiği yol :mrgreen: valla o kaymak gibi uzun yolda ne güzel gider o fazer :mrgreen:
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı valla o kaymak gibi uzun yolda ne güzel gider o fazer :mrgreen: arızalı ama :(
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı arızalı ama :( arızalısı daha iyi oluyor 110 u geçemeyen fazer'ı geçme zevkine varıyorum :mrgreen:
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı arızalısı daha iyi oluyor 110 u geçemeyen fazer'ı geçme zevkine varıyorum :mrgreen: Vaay arkamdan ne komplolar ne kumpaslar.. Tamaaam.. :x
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Vaay arkamdan ne komplolar ne kumpaslar.. Tamaaam.. :x :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:: mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgre en::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:: mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgre en::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı FORUM KURALLARI 7) Her yere anlamsız yada arka arkaya mesaj yada sadece smili şeklinde mesajlar atmayınız. iki oldu :-1:
Fiyatlar yüksek, nedir bu dolardan çektiğimiz. Hala bir spyder alamadım :(