Engin çamurluğu biraz daha kısaltırsan, senin sele de tekliydi sanırım, şöyle bişey olur:
http://databikes.com/imgs/a/b/c/q/e/...2011_1_lgw.jpg
Yazdırılabilir Görünüm
Engin çamurluğu biraz daha kısaltırsan, senin sele de tekliydi sanırım, şöyle bişey olur:
http://databikes.com/imgs/a/b/c/q/e/...2011_1_lgw.jpg
yok abi kısaltmıcam direk spyder a daytona çamuruğu takıcam daytonanın arka çamurluğu daha hoş duruyor ama spyder ın da maşası uzun iki motorun sevdiğim özelliklerini birleştireyim diyorum...
ne kadar dır fiyatı daytona çamurluğunun ???
farklı güzel olabilir fiyatı emre ltd ye sorman lazım 8)
Engin.. İzmot geliyo Sakarya'ya.. Haberin yoktur belki, bilgin olsun.. :ntr:
izmot değil İZMOK
PArdon :mrgreen: iş yerinde face'e bakamıyorum, aklımda öyle kalmış ne bağırıyon :x
Meydan bana kalmış :? Hazır böyleyken bu mutlu günümde alayım sazımı elime..
Sayın çok saygıdeğer ailem.. Hani Ereğli yolunda çektiğim çile, moral bozukluğum, başımın püsküllü belası arızam vardı ya motorumda.. Hah bugün onu ustama gösterdim. Ustama Giderken kafamda sayıyorum. Akü bitse 200tl ile yırtarız :ntr: tps arızası ise 1 ay yatışa geçip parça bekleriz, 600tl ile arızayı gideririz :? Beslemedense bin liraya yakın tutar heralde :( Ya beyinse :shock: hiiiii, milyarlar girer bi tarafıma :cry: Ustama gittim böyle böyle oldu. Raptorriders'le geçirdiğim vaktimi zehir etti dedim bu arıza, döv o arızayı ustam dedim [smilie=greencolorz: Böyle bişeyle daha önce hiç karşılaşmadım, beyinden gibi görünüyo dedi :( Ama herşeyden önce bi açıp kontrol edelim hastamızı dedi. Açtık ciğerleri tesisat akü sensör ne varsa bakınıyoruz. Birden dikkatimizi çekti; "bu kadar oksitlenme nasıl oldu, ne zaman oldu, nerede oldu!" bariz bir oksitlenme vardı akü kutup başlarında, jaklarda, tesisatta vs. ustam aldı eline çözücü spreyi, başladı her gördüğü yere fısır fısır sıkmaya.. Sıktııık sıktııık.. Biraz havayla temizledik falan.. Bismillah, bastık marşa. Marşı aldı, sıkıntı yok. Cayır cayır gazı köklemeye başladı ustam.. Amanın.. AMANIN... Ne stop ediyo ne tekliyo ne tıksırıyo ne elektriksel bi sıkıntı var.. Benim yüzümde kucağına bi dünya şeker çikolata tutuşturulmuş çocuk gibi bir gülümseme.. OĞLUM YAŞIYCAAAK.. http://www.motosiklet.net/forum/imag.../icon_wink.gif (Yanımda kulüp yöneticilerinden bir abim vardı. İlk sözü şu oldu: "Baksana lan, mutlu oldu adam! :mrgreen: ") olmam mı beyaaa...
Velhasıl, 30 lira işçilikle kurtardık paçayı.. McQueen'im sağlıklı ve maşallahı var.. Yollara döndük onunla :cheesy:
Meydan sana kalır haaaaaaa nıhaahahahaaaaaa
Çooook beklersin......................................... .:evil::evil:
Sen kıştan beri şimşek Mcqueen deyip dur ondan sonra tırtı çekince "nasıııııı yaniiiii" de.Yok öyle şey.Sonra bu Şimşek Mcqueen niye Şimşek Mcturtle oldu diye kendi kendine dövün:mrgreen::mrgreen::p:p:p
Kıştan çıkınca muhakkak bujisine,yağına,antifrizine sigortalarına,balatalarına,aküsüne,sinir sistemine(elektrik tesisatı) sağına soluna bi bakman,sevmen,okşaman gerekirdi sevgili kardeşim.Öyle yapmazsan bööööle olur.
Eyvallah sağolasın Cihan'ım,şimşeğim,McQueenim,McTurtle ım.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Bende seni özledim kardeşim.Geçen seneden bu yana görüşmek kısmet olmadı fakat Dünya küçük biliyorsun.Olur beyaaa nasipse olur da görüşürüz...
Çok fazla yokuz bu dünyada.İyi insanlardan fazla kalmadı günümüz şartlarında. Olanlarda kabuklarına çekilip orada yaşamaya çalışıyor.Biraz cesaretliler ise bu gibi forum sitelerinde kendi gibi insanlar arıyor.Yani kısaca az kaldık azınlıkta kaldık,değerini bilelim.8)