Günaydın raptorriders hayırlı günler diliyorum [emoji847]
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Günaydın raptorriders hayırlı günler diliyorum [emoji847]
Ha gayret 4 saat sonra hafta sonu. İstiklal marşını okuyup , son heceye noktayı koyarken dönüp koşmacaaaa. heyoooo
Bugün Regal Raptor pilder ve v250 yi yakında inceleme fırsatı buldum. İlk intiba malzeme kalitesi daha düşük geldi eski modellere kıyasla. 4 yıl 2013 model klasik 250 dd kullanmış biri olarak hayal kırıklığı oldu açıkçası.
İki modeli kıyaslarsak pilder v250 den daha kaliteli duruyor. Daha özenli üretilmiş sanki.
V250 alelacele yapmışlar gibi hissettim. Ama gidon oturuş pozisyonu güzel olmuş. Fakat sele taş gibi konfor sele olmazsa uzun yol yapılmaz sanki.
Velhasıl beklentilerin altında kaldığını düşünüyorum.
Motor ve şanzıman hakkında bilgim yok, bilenler bu durumuda yazarsa aydınlanmış oluruz.
Günaydınlar iyi Haftasonları Raptor Riders ☕🌈🙋🤟
Yeni makineler piyasaya can suyu olacak inşallah yine çinin iyi makinelerini değilde kötü makinelerini getirip milleti yolda bırakmazlar 👍🖐
Günaydın RR.
RMX3085 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın raptorriders hayırlı günler
Günaydın RR [emoji4][emoji2937][emoji106]...
Bende geçen gün trafikte yanına gelince gördüm. Ya yanımdaki gaz verip yürümedi ya da v250 yürümüyor [emoji16][emoji16][emoji16]
Benim keratanın sesi onunkinden çok çıkıyordu. [emoji16][emoji16][emoji16]
Daytona ile neredeyse benzerliği yok hem gidon farklı hem sele farklı hem motor farklı ama şanzımanı farklı mı bilmiyorum yani daytona hissi vermez diye düşünüyorum Bir de kaynaklar bile çok kötü hani işçilik de çok kötü, beğendim yerleri kumanda kütükleri onu güzel yapmışlar bir de git onu gerçekten çok güzel seçmişler.
Klasik bunun yanında yarı japon kalır o kadar yani [emoji1]