Celil abi.. İnanç abiden haber var mı.. [smilie=greencolorz:
Yazdırılabilir Görünüm
Celil abi.. İnanç abiden haber var mı.. [smilie=greencolorz:
GÜNAYDINLAR HERKESE 8)
Evet var dün aradım 15 dakika konuştuk sesi çok iyi geliyor oda kendini daha iyi hissediyor yavaş yavaş yürüyüşler başlamış herşey yolunda iftar yemeğine gelmeyi istiyor ama kendini güçlü iyi hisseder bir araba ayarlarsa belki gelicek nazar8)
oh içim rahatladı. Uzun süredir yoktu, sesi çıkmıyodu. Merak ettim :( Ama çok şükür iyimiş. Ameliyat başarılı mı geçmiş, tamamen düzelmiş mi, başka herhangi birşey olcakmıymış..
İftara gelsin tabi yaa.. Hatta ben getireyim onu iftara, özel şoförü olayım onun ben :happy:
Hiç sanmıyorum o kadar olduğunu.. Son on gündür sabah 6 akşam 7 işteyim. 7'de eve geçip motoru alıyorum, başlıyorum koşturmaya. Festival için sponsordu firmalardı anlaşmalardı vs. gelip iftar yapıyorum. Sonra tekrar çıkıyorum. Elemanları toplayıp bilgilendiriyorum, bazı görev dağılımları yapıyorum. Gidip kulüple görüşüyorum bilgi verip bilgi alıyorum. Ertesi gün yine buna çok benzer bir program.
10 gündür 2 veya 3 saat uyuyabiliyorum. Bazen sahurda eve anca gelebiliyorum bu koşuşturmacadan. Ya da 12'de geliyosam sahura kadar uyuyamıyorum. Sahuru yapıp yattığımda saat 4 olmuş oluyor.
Ya da bi sağlık problemim peydah oldu, sahura kadar o uyutmuyor..
Anlamadım gitti, bünye nereye kadar dayancak böyle. Harbi çok yoruldum, ve çok yalnız hissediyorum. Kimse birşey yapmıyor yapamıyor. Üff başlıycam yaa, içini dök rahatlaya çevirdim ortamı..
Napıyo bizim kule.. ses yok mu hala..
Kolay gelsin abim..