Ha evet yazmayı unutmuşum, özel şoförlük, koruma ve istihbarat, hatta dedektiflik... :p
Yazdırılabilir Görünüm
Ha evet yazmayı unutmuşum, özel şoförlük, koruma ve istihbarat, hatta dedektiflik... :p
Cihan dün giremedim foruma yazdığını yeni görüyorum. Nefeslerin tutulduğu andayız, hissediyorum :) Aktif arayamıyorum iş yoğunluğundan dolayı. Senin bulduklarından biraz pasla yahu, hepsini almayacaksın sonuçta :) Tamam Düzce' de ki senin olsun, banada sen şunu al diye gönder. Tavsiylere açığım :)
Cevdet Abı bana da iş var mı? Herkes motoru buyutuyor. Ben ogrencı adam olarak bes parasız sekılde motora benzın yetıstırmeye calısıyorum. Bana bıraz ıs ver de ben de fazercılara katılıyım. :mrgreen:
Chopper'dan farklı tarza mı geçmeyi düşünüyosun sen de :|
Ben de iş yerinde giremiyorum zaten. Anca akşamları. Bi de ikinci iş yapıyorum çıkışta. Onu da bitirip eve gitmem lazım bugün bakabilmem için :mrgreen: Biraz gecikebilirim yani..
Fazer konusunda bol bol muhabbet ederiz ya :mrgreen: Serdar üstad da bende yani, tanıştın mı bilmiyorum forumda serdarozgec var fazer sahibi.. onunla de her akşam kritik yaparız :mrgreen:
[QUOTE=cihan54;111245]Chopper'dan farklı tarza mı geçmeyi düşünüyosun sen de :|
Daha hıc cıddı bır motor degıstırme durumu olmadıgı ıcın hıc arastırmadım aslında. Ama olabılır. Gucu severım. Fazerın beygır gucu de cok hosuma gıttı. 600 cclık chopperlar 50 beygır falan herhalde. Fazer 98.
Bakalım neler olucak. Aktıf motor hayatım baslayalı 1 yıl oldu. Daha cok yolum var.. 8)