uyanalı 2 saat oldu :mrgreen: ramazanda uyku düzeni değişiyor :mrgreen:8)
Yazdırılabilir Görünüm
Gunaydin Raptorriders! :x
Online geyik günaydın panosu olmaktan çıksın, bir dur diyelim, koruma altına alalım, meclise çıkalım, cumhurbaşkanına diyelim...
(Günaydın bu arada :ntr: )
Beeen çoook yoorgunuuuum :(:cry: akşam Sakarya ARTmoto akademi eğitimi vardı. Koşturmaktan anam ağladı :( kolumu kaldıramıyorum şu anda. Gece 2'de eve geldim, duş alayım dedim. Başımı sabunlayamadım yahu, elimi taşıyamıyodum. [smilie=greencolorz:
Çok şükür kusursuz geçti herşey yaa.. Bi de şu asıl konu; festivali de sağ salim sıkıntısız atlatsak da derin bi 'oh' çeksem...
(Dök içini rahatlaya hoşgeldiniz)
Eralp senin motor noldu rektefiye mi olcak nedir son durum? Ben de ona göre cumartesi günü için kendime başka rehber arayışına gircem de :ntr: (Lanet olsun adamım çok küstahım :mrgreen: )
Celil abi, Salih abim nerde yaaa :(
Haftaya Sakarya için bi iftar programı ayarladım. Bizim başkan dedi "bak şuraya git, bizim kardeşimizdir o caferestaurant, orayla görüş anlaş, iyidir o." dedi. Oke dedim, gittim konuştum ettim, çok zengin bi menüyü 12,5 tl'ye anlaştım adamla. Geldim etkinlik açtım, duyurdum, menü bu fiyat bu falan.. Başkan bana "olm çok ucuz fiyat lan, altından kalkamaz çocuk bunun. 15 tl olsun bari!" !!! :? Birşeyleri yaparken iyi yapman da iyi olmuyor bazen, ne diyim... :?
Arkadaşlar haftasonu ben cumartesi biraz erken gelcem iftara göre.. Uğramam gereken bir iki yer var. Biri Esenlerde (Bir firma), biri Eyüp'te (Eyüp El-Ensari Türbesi), bir iki yer daha vardı da şu anlık eledim onları. Haftasonu oruçlu oruçlu güneşin alnında benimle gezmek isteyen varsa beklerim :p (Manyak mısın nesin diyodur bazıları :mrgreen: )
Salih abim nerdesin :( çok yoruyolar beni :(
Günaydınlar Raptor Riders :?
cihan ne oldu olm sabah sabah sana
Lennnn (parmak sallama smile i yokmu yaaaaaa)
http://dizayntrafik.com/images/IsGuv_Tabela_.JPG
Söylediğine göre son günlerde zaten hayalet gibi yorgun yorgun dolaşıyon.