Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Salih Nickli Üyeden Alıntı :p:p:p:p:p:p:p:p:p Cihan yapma :mrgreen::mrgreen: Zor tutuyorum kendimi :p:p:p Günaydınlar :mrgreen::mrgreen::mrgreen: 8) :p :p tutma abi içinde patlamasın :p:p:p:p
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Rüyanda kimi gördün abi, oradan başlayalım. :p Rüyayı hatırlamıyorum ama herhalde zebellah gibi bir hamamcı olsa gerek.:mrgreen: "Gel abi geeeeeeeeelllll yatta bi kese atak....":shock:
Alıntı: Salih Nickli Üyeden Alıntı :p:p:p:p:p:p:p:p:p Cihan yapma :mrgreen::mrgreen: Zor tutuyorum kendimi :p:p:p Günaydınlar :mrgreen::mrgreen::mrgreen: 8) Koyver Salih'çiğim boşveeer .
Alıntı: Rona Nickli Üyeden Alıntı Rüyayı hatırlamıyorum ama herhalde zebellah gibi bir hamamcı olsa gerek.:mrgreen: "Gel abi geeeeeeeeelllll yatta bi kese atak....":shock: Haa keseden yoruldun di mi doooğruuu.. Biz de yanlış birşey düşündük yahu, tüh kaka bize.. :p (Bir dahaki mesajı okumadan önce nefesimi tutsam tesiri olmaz ofisin boşalmasını beklesem sabrım yetmez :p )
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Haa keseden yoruldun di mi doooğruuu.. Biz de yanlış birşey düşündük yahu, tüh kaka bize.. :p (Bir dahaki mesajı okumadan önce nefesimi tutsam tesiri olmaz ofisin boşalmasını beklesem sabrım yetmez :p ) Ne kesesi Cihan'ım "kıymetlimisss'i " kaptırmamak için çok koşmuşumdur çooookk.Adi,terbiyesiz hamamcıda yorulmak bilmediyse.:? Valla hatırlamıyorum yav sonu kötü olmamıştır İnşallah:mrgreen:
Alıntı: Rona Nickli Üyeden Alıntı Ne kesesi Cihan'ım "kıymetlimisss'i " kaptırmamak için çok koşmuşumdur çooookk.Adi,terbiyesiz hamamcıda yorulmak bilmediyse.:? Valla hatırlamıyorum yav sonu kötü olmamıştır İnşallah:mrgreen: Tam yakalayacakken kan ter içinde uyandım diyosun :shock::p:p:p Tüh, Havlu adamın eline kaldı desene :p:p
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Tam yakalayacakken kan ter içinde uyandım diyosun :shock::p:p:p Tüh, Havlu adamın eline kaldı desene :p:p Ahhhhhhh hiç birşey hatırlamıyorum valla hatırlasam olayın sonu hakkında net yorum yapabileceğim. Ya yakaladıysa..................:? :? :? Bu stresle ne yapacağım ben şimdiiiiiii???????
Çok tehlikeli, grup yeniden toplanmış :mrgreen:
Alıntı: Emre Nickli Üyeden Alıntı Çok tehlikeli, grup yeniden toplanmış :mrgreen: OOooooooo Emre Bey'lerde gelmiş,hoş gelmiiiş.. Sizide alalım gruba beyfendi.Buyruyöööööööööönnnn:mrgreen:
Alıntı: Emre Nickli Üyeden Alıntı Çok tehlikeli, grup yeniden toplanmış :mrgreen: Alıntı: Rona Nickli Üyeden Alıntı OOooooooo Emre Bey'lerde gelmiş,hoş gelmiiiş.. Sizide alalım gruba beyfendi.Buyruyöööööööööönnnn:mrgreen: Emre bu saatte gelebildiğine göre, hikayenin devamı onda.. Emre tellakla son gelişmeleri bizlere bildirir misin, nedir durum, orada tansiyon nasıl :p