aynen aynen merakla bekliyoruz :)
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar herkese iyi geceler dilerim yeni bir hafta yeni bir koşuşturma
Bi tane resim atıyım o zaman 😀
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sen de yık hayallerimi hemen zaten yık, jhonny sins gibi gir hayallerime :alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:: alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::a lkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::al kis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alk is::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alki s::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:
Bi toplu surus videomuz yok valla hep motor basinda fotograf ispark elemani zannediyolar beni grupta is arkadaslarim😀
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tolga abi album kapagini bahcivan kiyafetli yapalim😀
Yetkine ben whats apptan atıcam videoları alınca resimde paslıcam top onda zaman bulabılırsem bende işyerinde uğraşırım bişiler cıkartırım 👍
Abiler kardesler hepinize iyi geceler haftaniz bereketli, deponuz dolu, gonlunuz neseli olsun..
İyi geceler cümleten yoğun bi hafta bizi bekler
5te ayakta olucam. Bende kaçar millet iyigeceler. Rüyadada sürün demiratları 💪
o zaman ben de kaçar, hepinize şimdiden iyi haftalar pek kıymetli aile bireyleri ve tabiki iyi geceler
Turgay kardes sana ve tum RR ailesine iyi geceler olsun veledin gozlerinden operim..😍
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah aga iyi geceler o da elerinden öpüyor :) hayvan sevgisiyle dolduğumuz bu günde karşıma bu video çıktı köpeğe mi üzülsem kanguruya mi bilemedim ama çok güldüm :)))
https://www.instagram.com/p/BNm60qbjUu2/
İyi geceler :)))
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fenaaaaaaaa bi durum kanguruya koptummm
İyi geceler
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gitmeden mod şarkımı da paylaşıp öyle gideyim https://www.youtube.com/watch?v=aIM4gmho8P0
Iyi geceler rr ailesi
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi geceler RR ailesi
Özgür yaşa,mutlu yaşlan..
Iyi geceler RR.