Zincir yağlamak bela ya :( sırf bunun için alıcam :soru?
gpnin tekerli kaldıracını al, ben onla yapıyorum
21.Temmuz.2025
bjorngelotte
Alıntı:
AhmetK Nickli Üyeden Alıntı
Zincir yağlamak bela ya :( sırf bunun için alıcam :soru?
sen benim oto yağlama zımbırtısını gördün mü ? Şanzıman yağı biraz sıçrıyor ama efsane rahat çözüm bence
DİD bile 80w90 şanzıman yağı öneriyor zincirlerinde.
21.Temmuz.2025
AhmetK
Alıntı:
monorec Nickli Üyeden Alıntı
gpnin tekerli kaldıracını al, ben onla yapıyorum
onu da düşündüm de gvnin şasesinde ona uygun kısım yok. teker rulmanından kaldıranlardan bakmam lazım. Bir de çalarlar kesin garajda onu :D
21.Temmuz.2025
AhmetK
Alıntı:
bjorngelotte Nickli Üyeden Alıntı
sen benim oto yağlama zımbırtısını gördün mü ? Şanzıman yağı biraz sıçrıyor ama efsane rahat çözüm bence
DİD bile 80w90 şanzıman yağı öneriyor zincirlerinde.
Gördüm aslında hoşuma gitti de fiyatı yüksek buldum biraz :p Bu ara çok borcum var onları eritmem lazım :cry:
21.Temmuz.2025
monorec
Alıntı:
Gördüm aslında hoşuma gitti de fiyatı yüksek buldum biraz :p Bu ara çok borcum var onları eritmem lazım :cry:
demin internette biraz bakındım, bazı rus arkadaşlar üşenmeyip eldeki imkanlarla hıza endeksli, ekstradan telefonla kontrol edilebilen oto yağlama düzenekleri yapmış. ama en basit haliyle hortum, nozzle, gravity tank ve iki vanaya bakar
22.Temmuz.2025
Kediens
Alıntı:
monorec Nickli Üyeden Alıntı
demin internette biraz bakındım, bazı rus arkadaşlar üşenmeyip eldeki imkanlarla hıza endeksli, ekstradan telefonla kontrol edilebilen oto yağlama düzenekleri yapmış. ama en basit haliyle hortum, nozzle, gravity tank ve iki vanaya bakar
müyendis adamın kafası farklı çalışıyor ya :cheesy:
22.Temmuz.2025
Küpeli
Günaydın RR ailesi [emoji3577]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
22.Temmuz.2025
CELİL
Günaydınlar Raptor Riders 🌈☕🙋🤟
22.Temmuz.2025
bjorngelotte
Günaydın millet :Rockn Roll:
22.Temmuz.2025
bjorngelotte
Alıntı:
Kanka topla 2k civarı bir şey. Bir kutu zincir yağını düşününce bence her türlü worth. Bu gün zincir dişli yeniliyorum ben, x ring zincire geçeceğim. Bu sistem ile sıfırdan ne kadar Km dayanacak bakalım