Bir otobüsü solladım daha sonradan adam 10dk arkamdan sellektör attı. Tamam haklı kızsın da 10 dk peşimde sellektör atacak ne yaşadın yav :( Yol ayrımına girerken de kornaya asıldı :( :(
Gece otobüs şoförleri ekstra haşin oluyor xD
22.July.2025
AhmetK
Alıntı:
bjorngelotte Nickli Üyeden Alıntı
Gece sürüşe çıkıyorsan haber versene, ben de gece sıkılınca çıkıyorum :D
Dün gece 12 civarı Silivri yaptım ama anlık gelişti biraz. Sahil boyu sürüyordum baktım Avcılara gelmişim :sustum: Bir dahakine bir mesaj atarım kıps
22.July.2025
AhmetK
Alıntı:
Gece otobüs şoförleri ekstra haşin oluyor xD
Sorma ya artık bağırıcaktım bırak peşimi diye :D
22.July.2025
bjorngelotte
Alıntı:
AhmetK Nickli Üyeden Alıntı
Dün gece 12 civarı Silivri yaptım ama anlık gelişti biraz. Sahil boyu sürüyordum baktım Avcılara gelmişim :sustum: Bir dahakine bir mesaj atarım kıps
Tabi Gv var artık, akıyor :D Aslında cumartesi günü, gece 2-3 gibi çıkalım. O gecenin sessizliği ve boşluğunda sürmek aşırı eğlenceli oluyor. Başka katılanlar da olursa program yaparz hatta.
22.July.2025
H.Duru
Günaydın arkadaşlar ful pach alan tüm arkadaşlarımı kutluyorum
SM-A556E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
22.July.2025
AhmetK
Alıntı:
Tabi Gv var artık, akıyor :D Aslında cumartesi günü, gece 2-3 gibi çıkalım. O gecenin sessizliği ve boşluğunda sürmek aşırı eğlenceli oluyor. Başka katılanlar da olursa program yaparz hatta.
Evet Gv superlighttan sonra ilaç gibi geldi. :cheesy: Aslında olabilir avrupa tarafında kilyos tarafları gibi olan yerler çok güzel oluyor o saatlerde
22.July.2025
monorec
Alıntı:
H.Duru Nickli Üyeden Alıntı
Günaydın arkadaşlar ful pach alan tüm arkadaşlarımı kutluyorum
SM-A556E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkür ederiz :cheesy:
22.July.2025
bjorngelotte
Alıntı:
AhmetK Nickli Üyeden Alıntı
Evet Gv superlighttan sonra ilaç gibi geldi. :cheesy: Aslında olabilir avrupa tarafında kilyos tarafları gibi olan yerler çok güzel oluyor o saatlerde
Slyi naptın, satışa koydun mu ?
22.July.2025
AhmetK
Alıntı:
Slyi naptın, satışa koydun mu ?
Yok ya daha resim bile çekemedim :D Yoğunum bu aralar. Bir ara halledicem onu da
22.July.2025
Küpeli
Alıntı:
Akşam serinlikte sürmek güzel olur aslında
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi