Iyi aksamlar Raptor Riders. Bugün itibari ile 9 ayligina denizlerde olacağım. Gemideki internet müsade ettigince iletişimde kalabilecegim. Hepinize sevgiler ve saygılar. Yeni yılda da sağlık, mutluluk ve kazasız belasız sürüşler diliyorum hepinize. Sağlıcakla kalın )
Vlad Hayırlı yolculuklar kolay gelsin 9 ay sonra görüşmek üzere denizlerde kendine dikkat et 👍🖐🤟
01.Ocak.2026
karatepeemre2
Alıntı:
monorec Nickli Üyeden Alıntı
Iyi aksamlar Raptor Riders. Bugün itibari ile 9 ayligina denizlerde olacağım. Gemideki internet müsade ettigince iletişimde kalabilecegim. Hepinize sevgiler ve saygılar. Yeni yılda da sağlık, mutluluk ve kazasız belasız sürüşler diliyorum hepinize. Sağlıcakla kalın )
Hayırlı yolculuklar 9 ay çabuk geçer dikkat et kendine
SM-S721B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
01.Ocak.2026
erkopaşa
Alıntı:
Hayırlı yolculuklar olsun, işin gücün rast gitsin. Desene bu sene Ankara festivalde yoksun.
SM-A566B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
01.Ocak.2026
monorec
Cümleten teşekkür ederim arkadaşlar )
01.Ocak.2026
monorec
Alıntı:
erkopaşa Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı yolculuklar olsun, işin gücün rast gitsin. Desene bu sene Ankara festivalde yoksun.
SM-A566B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tarihini bilmiyorum ama yüksek ihtimalle olmayacağım. Ancak döndüğümde motora atlayıp festivali Ankara'ya getirebilirim )
01.Ocak.2026
Tarmina
Alıntı: