1 hafta ne ki yatçaz,kalkçaz,yatçaz,kalkçaz hoop beraberiz.8)
Yazdırılabilir Görünüm
1 hafta ne ki yatçaz,kalkçaz,yatçaz,kalkçaz hoop beraberiz.8)
Dün akşam Yeşim'le konuşuyorduk "bizim meşhur döşeği de götürde Cihan yatsın"diyordu.:mrgreen:
vay beeee bugün bi piyango bileti alayım 7777 mesajı yazmışım.
Konudaki Cevap Sayısı
7777
Günaydınlar Raptor Rıders ailesi :)
Hafta sonu gelmiş c.tesi denizemi gitsek acaba 8)
Günaydın, Oldwolf olan nickim gereken lüzum üzerine Ruschen olarak değişti, bilginize RR familyası. Ayrıca Hayırlı CUMA'lar olsun.Ati duyduğuma göre kamplarda en sevdiğin MASTİKA (bulgar rakısı)içermişsin :D
yaşlı kurttan daha iyi olmuş bu nick abi.Hem sana yakışmıyordu ne yaşlısı yav zımba gibisin maaşallah.Meselaaaaa "young gun "olabilirmiş:mrgreen:
Yarın bizim Bulgaristanlılara gideceğim bulabilirsem alacam Yalova da parlatırız.
Ayrıca çoğunlukla ev yapımı rakı kullanıyorum üzümlüsü,kayısılısı,eriklisi..... sen bilirsin onları..........8)
Hayirli cumalar dostlar. hala solo ege turuma devam etmekteyim iyisiyle olumsuzluklariyla geciyor tatilim. Geri dondugumde bir ozetle anlatacagim solo turumu gör7smek uzere
25 ağustos geldi çattı ehliyet imtihanım var acaba geçebilecekmiyim çok heyecanlıyım.:?:
Kanuni ile imtihana girecekmişiz benim motorumla girmeyi talep ettim olmuyormuş.Tır dorsesi olur mu acaba ? :cheesy: