Cevdet'e göre yatak yapmışlar mı? :lol::mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
akşam gelecektim ama toplantı vardı gelemedim :?:( bu hafta ziyaretine gideceğim
Abi bu yıl ne hayaller kurdum hepsi teker teker suya düştüler, biri sabotajmı yaptı ne anlamış değilim :?:?
bunların hepsini bu hafta cevoya anlatacam :mrgreen::mrgreen: seni lime lime yapacak:p:p:p
Zuhahahahah :p Hakim geldiğinde ayağa kalkmasına gerek yok zaten milletle aynı hizada olur, hakim de anlamaz :p :p
Abilerim, kardeşlerim, ben geldim. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım :mrgreen: Bir giriş yazısı yazmak istedim nedense :) Rapor demeyin sakın bilgisayarım bozuk gerçekten :( En yakın zamanda görüşmek üzere inş.
Yaa bu sene festivallerin hepsine katılmaktı niyetim, olmayınca olmuyor işte. Tarihleri nasıl ayarladılarsa katılamayacağım tarihlere ayarlamışlar hepsini :x Pazartesi ve Salı izinli olduğum için kısa bir Assos turu yaptım. Festivale katılsaydım oraya gidemeyecektim, ondan gelemedim :(
Evet bilgisayarsız bilgisayarcı olunmuyor ama ne yapayım, şimdi bütçe ayıramayacağım ona. Bir de facebook' a yazayım şu ekran olayını belki oradan çıkar ne bileyim :mrgreen: Sonrasında raporu yazacam inş. :?
Günaydın yavru ceylanlar.. Nassız iysiz.. :happy:
Bugün perşembe ve ayın 5'i. Mayış günü.. Tabi sevinemiyoruz, çünkü mayış'ı göremiycez bu ay.. Hayırlısı [smilie=greencolorz: