Erdem abi çok geçmiş olsun daha yeni gördük mesajını keşke telefondan haber verseydin gelirdik .bizde merak ettik aradım ama heralde mesguldum. Çok üzüldük inşallah en yakın zamanda halledersin tamponu yapabileceğimiz bir şey varsa söylemen yeterli.
Yazdırılabilir Görünüm
Fotoğrafları yarın sabah sürprizle birlikte koyarız diye düşünüyorum.
Kardesim gecmis olsun insallah bir dahaki bulusmada tanisiriz
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ankara bu gün formundaydi. Yine vakit akıp gitti.muhabbet ve ortam hergecen gün dahada keyifli hale geliyor geçen bulusmada Ali abi ile başlayan tatlı rituali bu hafta Ümit abi ile devam etti. Hararetli ve sıcak sohbetten sonra yönetimin de izni ve desteği ile Eren kardeşimize bir supriz yaptık ama bunu yarın yönetim kendisi açıklayacak. Aramıza yeni katılan Serkan abiye de teşekkür ederiz ortağımıza gelip bize nese kattığı için. Deniz abimiz de bizi yalnız bırakmayanlarda oldu onuda aramızda görmekten mutluluk duyduk.inşallah hep böyle keyifli ve nezih bir ortağımız olur.
Bu arada bütün Ankara ekibi adına bir daha Erdem abimize çok geçmiş olsun demek istiyorum.inşallah en yakın zamanda kendisini de aramızda görücez. Ankara süpersiniz gerçekten sizler güzel ankara. Gece sonunda ayrılık biraz koydu .vakit hiç geçmesin istedim.
Herkese çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız. ...
İnşallah bir sonraki buluşmada Mustafa ve Metin kardeslerimizde bize eşlik ederler.
Erdem abimizi zaten bekliyoruz kaçarı yok.
Ankara da ortam yine süper : )
Mustafa ve Metin kardeslerimizde buluşmaya bekliyoruz. Tanışmak ve görüşmek dileğiyle.