Saat 24.00 Aldora ve Eren Polatlıyı geçmiş Ankara'ya 60 km eve 100 km kalmış sorun yok yola devam ediyorlar 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Saat 24.00 Aldora ve Eren Polatlıyı geçmiş Ankara'ya 60 km eve 100 km kalmış sorun yok yola devam ediyorlar 8)
Vardik şuan evdeyim Eren de 5 dakkaya evde olur .
Muhabbetiniz bol olsun yaza inşallah hep beraberiz 8)
ben usuyorum derken abi biz içimize iclik uzerine termal uzerine pantolon uzerinede ruzgarlık giyoruz diyen arkadaslar vardiii :)) kardesim hosgeldiniz.. kıskancligimdan diyorum dert etmeyin...
Aldora bu arada sen asimile mi oldun kardesim. Ukraynada onca yildan sonra Türkiye seni üsütmeyemi baslamıs? не взал коняк, вотка с тобой?
herşey cok güzeldi eskişehiri çok begendim ilker abimiz bizi harika karsıladı cok cok iyi zaman gecirdik harika ağırladı cok teşekkür ediyorum ilker abi herşey için inşallah daha sıcak bi zamanda gelip kalmalı falan yaparız 8) senide ankaraya bekliyoruz abi
14 Mart unutamayacağım bir gün oldu. Baştan aşağıya samimiyet,neşe,kardeşlik doluydu.. Saatler bize yetmedi. Eskişehir'de müthiş bir gövde gösterisi yaptık,insanlar yollarda bize selam verdiler,tebessüm ettiler,hayranlıkla baktılar.Güne Aldora'nın enfes eksoz sesi damga vurdu :) Erenkiler de iyiydi fakat benimkiler figüran rolündeydi :) Çok keyifli bir piknik yaptık,gezdik,güzel insanlar tanıdık,birbirimizi tanıdık,şehrin altını-üstüne getirdik ama en önemlisi bu güzel ailenin koşulsuz,şartsız samimiyet ortamını ortaya koyduk. Ve daha pek çok şey :) Dediğim gibi 14 Mart Aldora ve Eren sayesinde unutulmaz bir gün oldu :) Teşekkürler kardeşlerim..