ne eğitmeni be noli be örtmen mi oluon sen?? nerde neden niçiiiin?????? bide yarın istanbuldayım hazerfanda iş var mı bana :DAlıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
ne eğitmeni be noli be örtmen mi oluon sen?? nerde neden niçiiiin?????? bide yarın istanbuldayım hazerfanda iş var mı bana :DAlıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
bana bile iş yok bu sene... bu yıl çalışmıyorum... sadece alt yapı işini aldık.. 3 günlük bi iş... festivalede gitmiycem...
ana neden ole oldu bu sene yaw tuhh beeee neyse allah buyuk :D ben kucuk :D buluruz bişiler
AGRESUS ABİ OKAN ABİYİ SORMAMIN NEDEN SADECE BU SİTEYE ÜYE OLDUM OLALI ONUNLA KONUŞAMADIĞIM İÇİNDİR BUNU UNUTMa AMA SEN GENE GELDİ DELİ FELAN DİYORSUN BU SÖZÜN BENİM HIŞUMA GİTMEDİ .. :( ve ugurcuk abi bafranın yolunu bulduğun zman herzman beklerim seni buraya dondurma yedirmek için nsl istersen [[agresus abi anladın mı beni olay bu ama rahatsızlık vermişsem de söle ...... :(
sametcim argesus sakasına ole dio bu sitede bole alınganlık yapılmaz gerenk yok. ben sahsen argesusun yegeniyim :D sıkma bole seylere kendini
teşekkür ederim arkadaş tekrardan hoşbulduk...
dostum hosgeldın aramıza en kısa zamanda goruselım :D :D
inşallah dostum bende isterim tanışmak ama önce şu ufak sorunumu halledeyim en yakın zamanda... allaha emanet ol
Aramıza Hoşgeldin Barış kardeş sen RR sahibi olma olayını kafana takma takıl bize buluşmalardan birine katıl agresusunda dediği gibi ister sıfır ister ikinci el güzel bir makinede sana buluruz sen bu konuları kafana takma eğlenmene bak emin ol motordan önemlisi burda cok güzel dostluklar edineceksin bu sitenin kurulma amacıda bu zaten motorlar gelip geçici ama dostluklar bakidir kardeşim.
herkezlere slm nasılsınz bugün :| :D