Mustafa kardeşim patlatmışsın bombayi yine 😄
Yazdırılabilir Görünüm
Mustafa kardeşim patlatmışsın bombayi yine 😄
arkadaşlar kusura bakmayın toplantıdan sonra foruma girip bişiler yazma fırsatım olmadı öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Hepinizin ayaklarına sağlık daha önceki toplantlarımız gibi bu toplantımızda çok keyifli ve sevgi dolu geçti. Artık gün geçtikce bir aile ve aile bağlarımızın kuvvetlendiğini hissediyorum. Allah neşemizi hiç bir zaman bozmasın evrenin yaptığı açıklama toplantımızı yeterince özetlemiş bencede öyle oldu yani :) en kısa zamanda daha büyük bir aile olarak yeni toplantılarımızda sizlerle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Hepinizi çok seviyorum Canım Ailemmm İyiki varsınız
dipnot: Milasta yapılan toplantılarda börekler çörekler bizden :):):)
Arkadaşlar tapatalkta bir sorum var sanırım pek giremiyorum foruma..o nedenle burdan yazacağım...Doğum günün kutlu olsun kocam..pro riderim :) seni çok seviyorum erdinç yerinde...
Kuzuuu bizim bir süre oraya gelmemiz zor olacak gibi ama siz kaçıp gelin bizim mekanın beach i filan da var....malaklamaca yaparız ")
Bu tempo da devam edersek dal gibi kalırız zaten :)
Cokk güzel bir gündüü şefimmm ayaklarınıza saglıkk.... Teşrif etmeniz beni ve eşim (huboyu) cok mutluu etti.... Bundan sonrakii bulusmalar içinn zemin hazırladım İşede yaradı gibi 😆😆😆😆 hayatımıza girdiğiniz ve renk kattıgınız içinn RR ailesine cok tesekkür ederim 😊😊😊