Herkese teşekkürler.dün akşam ortam çok güzeldi.
Yazdırılabilir Görünüm
Herkese teşekkürler.dün akşam ortam çok güzeldi.
Maşallah süper bir ortam, nazar değmesin. Önemli olan sayı değil keyifli ve mutlu olmak. Hepinizin yüzünde de o ifade gözüküyor. Sizin Ankara ya geleceğiniz yok, en iyisi biz bir organizasyon yapalım da İstanbul a gelelim.
Uzun zamandır katılamıyordum. Dün çok iyi geldi :-)
Yeni arkadaşlar tanıdım, muhabbet çok güzeldi.
Emrah baba şimdi son cümlen gözüme ilişti tüylerim diken diken oldu, geçmiş olsun abi ben de az daha aynısını yapıyordum, benimki beni topa koymakla yetinmez düştüğüm yere de beton dökerdi :-)
selcuk kardeşim tekrar kesene bereket baklavalar ıyı geldi moderatorlugunde tekrar hayırlı olsun bide arkadasın dogumgunu pastasını yıyınce tam bır tatlı patlaması yaşadık valla :)
Afiyet olsun kardeşim, ne demek...
Bundan sonra ehliyet alan arkadaşların baklavalarını yiyecez...
Ve tabii yeni motor alanların.Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
ohhhhh ne güzell....orzim oldum yawwwww.... :P
valla çok keyifli bir geceydi eğlendik, güldük, sohbet ettik, aramıza yeni katılan arkadaşlarla kaynaştık resimlerde güzel çıkmış daha ne isteyelim ağzımızın tadı bozulmasın.Selçuğum modum kesene bereket kardeşim ....
emrah komutanım insan evlilik yıldönümünü unuturmu yaaa ne ayıp bide arkadaşlarınla yemeğe gitmişsin neyse telafi edersin umarım .... :)
ne güzel oldu buluşma.. bursa ya döndüğümde bir süre idare ederim deyip depolamaya çalıştım ama; bu hasret giderme yetmedi sanırım bana.. iyi ki geldiniz.. ne iyi oldu.. :)
Bence de gayet eğlenceliydi. Bir dahaki sefere biraz daha mı erken gitsek ne yapsak masa bulamadık doğru dürüst. Bar taburesi rahat olmuo :(
Selçuk'cum kesene bereket tekrar. ehliyet ve motor alanlarınkini de ıslatalım. Baklava baklava nereye kadar biraz değişiklikte fayda var bence :)