hando kardeşim ne güzelde yazmışsın okurken çok keyif aldım.Eline,diline , yüreğine sağlık 8)
Yazdırılabilir Görünüm
hando kardeşim ne güzelde yazmışsın okurken çok keyif aldım.Eline,diline , yüreğine sağlık 8)
Siz bu konuya iyi takmışsınız valla, hehe..
vayy avyyyy hando dostum harbiden damarına basmışlar.
sana tavsiyem en kısa zamanda bul bir eş hanım ruh ikizin sevdiceğin birini ve EVLEN
sonra bunları bir daha okursun 8) 8) 8) 8) :cheesy: :cheesy: :cheesy:
alperim adminim aidikurdum bu başlıkları çöplere falan atmayasın yıllar sonra da hep beraber okuma isterim bunları
yazına +1 diyorum :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
abidin mutluluğun resmini çizerse, bende evlenirim :P
Ahanda yazdım buraya :)
First Lady öyle bir konu açmışsınız ki yaz sil bir daha yaz yine sil , ne yazacağımı şasırdım.
Aradığınız ve hayalini kurduğunuz ideal aşkı bulamıyorsanız ve bulduğunuz aşklar da kendinize göre hatalar kusurlar görüyorsanız , ve aramaktan yorulduysanız. bulduğunuz aşkı hatalarıyla kusurlarıyla kabul edin. bunlar canınızı acıtmıyorsa hatalarıyla kusurlarıyla birlikte sevin. İnanın mükemmel insan bulacağım diye harcadığınız zamana yazık , çünkü zaman en mükemmel insanı bile değişiyor.
HANDO çok güzeldi ,valla oku oku doyamadım ....
deneyimli arkadaşlar hadi bakalım yazında bekar arkadaşlar bilgilensin...:)
evet arkadaşlar evli bir erkeğin karısını ne çok sevdiğini gösterir bir iyi niyet duası sunuyorum size:) :P
Allahım...
*
Karımı her türlü tehlikeden koru,gerekirse ben tehlikeye atlayayım.
*
Onu hiç yorma,gerekirse ben yorulayım
*
O çalışmasin,ben calışayım
*
O hasta olmasın,ben olayım...
*
Allahım o aldatmasın,ben aldatayım
*
Benim güzel karım dul kalmasın,ben kalayım...
*
Elhamdurusu ile Kızlar sürüsü ile Sabah birisi ile Aksam yenisi ile... aminn... :P
"Allahım o aldatmasın,ben aldatayım
*
Benim güzel karım dul kalmasın,ben kalayım...
*
Elhamdurusu ile Kızlar sürüsü ile Sabah birisi ile Aksam yenisi ile... aminn... "
Hocam ne güzel dua bu böyle :)
ben biliyodum zaten bu duanın erkekler tarafından tutulacağını:);)