Süpersin Cemil.Celil Başkanım uygun görürse neden olmasın ?
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Cemil açıkcası ben bu işlerden hiç anlamadığım için desteğin çok iyi olur bende vektörel çizim var müsait zamanda telefonda görüşelim ayrıca Ankara ekipte bu işlerden anlayan arkadaşlar var diye biliyorum onlarda destek verirse bu konuyla ilgili katılmak isteyen herkes ile bir ekip oluşturalım birlikte kordineli çalışırız :) 8)
Yollardan sonra youtube nin de tozunu atalım :Rockn Roll:
Evet arkadaşlar örnek video çalışması Ali şef'den geldi çok güzel olmuş Ali emeğine sağlık :) 8)
Ayrıca Cemil Arkadaşımızla buğün Grup logomuzun çizimi üzerinde çalışma yaptık Cemil arkadaşımız saatlerce uğraştı onada ayrıca teşekkür ederim emeğine sağlık
https://youtu.be/y9zmJzuYXP4
İşte olay budur :Rockn Roll: 8) :Rockn Roll: Video,konu ve özellikle anlatım on numara beş yıldız olmuş.Ali Abi'nin emeklerine sağlık.Çok beğendim.Özellikle sonunda yardımcı olmak konusundaki samimiyet ve forumun adresinin verilmesi çok güzel.Anahtar kelimeleri de konu ile alakalı girdiysek arama yapanlar direkt videoyu görecektir.Kısa sürede diğer tüm videoların izlenme oranını geçecektir diye düşünüyorum.Tekrar emeğinize sağlık.
Ali Şefim muhteşem olmuş ellerine sağlık çok beğendiğim. [emoji122][emoji122]
Motosikletimiz için yaptığımız çalışmaları yenilikleri değişimleri kayıt altına alarak düzgün bir anlatımla paylaşarak hem faydalı olur hemde izlenme sayılarını artırabiliriz [emoji106][emoji2937][emoji2937]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ali Şef eline sağlık çok iyi olmuş 8)