Toplam 6 Eklenti bulunuyor.
Bugün eve geldiğimde büyük bir sürpriz ile karşılaştım.Normalde pazartesi beklediğim deri yelek bugün eşime teslim edilmiş.Bir hışım kargoyu resmen parçalayarak açtım.Gördüğüm manzara karşısında eridim bittim resmen.Bu kadar kaliteli,bu kadar güzel bir yelek beklemiyordum.Kaldı ki ölçü de cuk diye oturdu üstüme.Burada 3-4 kere provaya gittiğim terziler dahi adam gibi iş yapamazken telefon da verdiğim ölçünün bu kadar orantılı ve düzgün bir şekilde işçiliğe yansıyacağı aklıma gelmezdi.Yeni Hudson dan Barış Bey'i arayıp teşekkür ettim ve her kuruşun helali hoş olduğunu söyledim.Geri dönüşüme ve bu kadar memnun olmama o da çok sevindi.Adam gerçekten işinin erbabı,ustası çıktı.Bu vesile ile beni kendisine yönlendiren Celil Başkanımıza tekrardan çok teşekkür etmek istiyorum.Yelek ihtiyacı olan gönül rahatlığı ile,hiç çekinmeden sipariş verebilirler 8)
Sıra geldi asıl olaya :) Hemen giyip denediğim,eşime resimlerini çektirirken zevkten dört köşe olduğum ve "Resmen çocuk gibisin" azarını işittiğim yeleğimin fotolarını paylaşmak istiyorum :cheesy: Her şeyin en güzeli sizlerin olsun inşallah.
Eklenti 2261
Eklenti 2262
Eklenti 2263
Eklenti 2264
Eklenti 2265
Eklenti 2266