-
Saat 12 gibi Ozzy nin yanına uğrayabildim. Annesi ve babası da yanında. biraz sancısı var. o kadar olacak. o haliyle bile espri yapıyor. Ameliyatını yapan doktorlar saat 15 gibi müsait olacağından ancak o zaman değerlendirme yapıp taburcu olacağı zamanı belirleyebileceklermiş. ancak Ozana sorsanız cuma günü Bodrum cafede olacakmış.hasta ziyareti kısa olur diye fazla durmadım. koğuşta yatan diğer hastalarada şifa diledikten sonra işyerime döndüm.
Ziyaretine gitmek isteyenler için bilgi vereyim.
Samatya devlet Hastanesi , Cerrahpaşa devlet hastanesi yolu bitiminden sahile inen yokuşun sonunda
Ziyaret saatleri 13:00 14:30 arasında , Ozzy 4 kat ortopedi bölümünde 36 numaralı yatakta yatıyor. Ozzy kardeşime acil şifalar diliyorum.
-
ozzy kardeşim çok çok geçmiş olsun...çok üzüldük..allahtan acil şifalar diliyorum.R.R ailesi inşallah bu son olur böyle haberler insanı bitiriyor.Lütfen motor kullanırken dikkatli olalım unutmayalımki arkanızda koskoca bir R.R ailesi var...Aileleride üzmeye kimsenin hakkı yok !
-
İleriki tarihlerde tekrar hatırlatacağım ama 28 EKİM PAZAR GÜNÜ : EĞİTİM GÜNÜ !!!!!!!!!!!
-
ozan"cığım geçmiş olsun ...birdaha kaza ,ve asfalt görmeyesin...
gribi çok ağır geçiriyorum,oyüzden gelemiyorum sana da geçmesin diye,sonra görüşücez artık ....
-
Çok çok geçmişolsun kardeşim allah acil şifalar versin umarım en kısa zamanda kendini toparlarsın.
-
siteyi simdi actim ancak hbrim oldu hemen ozzyi aradım gayet iyyimiş. çok geçmiş olsun hepimize.
-
biraz geç oldu ama ancak siteye girebildim. Geçmiş olsun sevgili ozzy 'e biran önce iyileşir inşallah.
-
ayaklandım ben :)
kont drakula gibimm :P
herkese çabaları ilgileri yardımları için teşekkür ediyorum allahın sanşlı kuluymuşumki sizler varsınız abilerim ablalarım kardeşlerim olarak.
size olan hakkımı nasıl öderim bilmiom.
neyse ben iyiyim ufak tefejk sızı varda önemsiz öyle işte :) yazamıom fazla.
ayrıca bu anesteziş çok berbat bişi :)
-
tekrar geçmiş olsun ozziim... la ne adammışın yaa .. ne etin ettin taktırdın o demirleri koluna...olsun spidininde kıçında var ... iki tane demirli üyemiz oldu ne güssel.... :mrgreen: