arkdslar sımdı bulsma yerı dolmabahce sarayının orası deıl kesın dımı?motor almıyolarmıs cnkı bnde ogrendım onu kesın bı yer dıyelım kı herhangıbır karısıklık cıkmasın !!! :?
Yazdırılabilir Görünüm
arkdslar sımdı bulsma yerı dolmabahce sarayının orası deıl kesın dımı?motor almıyolarmıs cnkı bnde ogrendım onu kesın bı yer dıyelım kı herhangıbır karısıklık cıkmasın !!! :?
şimdi bjk. statı önümü toplantı yeri
ha bide fuarada almazlarsa ya motorları hadi bakalım şimdi
yawww benim içim daralmaya başladı bırakamam motorumu ortalık yerde şu işin doğrusunu yazın hele bir
valla billa bjk. stadının önünde motorla gelen arkadaşlara nöbet yazarım valla neyse ben elimde bide kağıt lkalem alayımda ne olur ne olmaz
ha bide nöbet yazan yazıcılar nöbet tutmaz biliyosunuz .
ya ayıp olursa ben ve caser' e devriye yazarız .
çünküüüüüüüü biz çokkkkkkk nöbet tutmuşuz baktımda
neyse kızmayın canım şaka şaka buluruz bi çaresini..
ama agresus şu akü işini hala halledemediyse valla tek onu zincirle bağlıyacağım bütün motorların akülerine
Regal Raptor kullanıcıları, Mecidieyköy ATAER MOTOSİKLET'ten gelip fuar davetiyelerini alabilirler..
Motosiklet 2007 8-11 Mart 2007 Lütfü Kırdar Sergi Salonu.
Tüm motosiklet dostlarını stnadımıza bekliyoruz.
Saygılarımızla
ATAER MOTOSİKLET
www.ataermoto.com
Sivritaş Sokak Kalyon AP No:2
0212 - 213 66 86
0212 - 213 84 60
selam ataermoto
siz bu fuara regalraptorlarla sarıkayalarınmı yoksa emre tic. ithal ettiği motorlarlamı gireceksiniz
Teşekkürler ATAERMOTO...
emre ltd. nin ithal ettiği motorları satıyor ataermoto
Kardeşim dolmabahçe sarayında almazlarsa farketmez hemen stadın onune cekerız merak etme pazar sabahı saat 10:00 oralar bos olur sorun cıkmaz karsılıklı zaten merak etmeyin siz.Alıntı:
emrac Nickli Üyeden Alıntı
Yaw Gomtanım..iş taam... taam ama... bak falla... sadece iki tane somun.. dedim seluçuğa .. takalim dedim.. bant mant uyduriim dedim.. yok dedi.. olmaz dedi.. iptidai yok dedi... istihkakımızda çıkmayınca somunlar olmadı gomtanım... aslında oldu.. yerinde akü.. çalışıyoda.. ama randımansız yani... saygılar.. arzideim... :cry:
fuara az kaldı milet bu hafta sonunda biraraya gelebileceğiz
Motosiklet 2007 fuarında Emre ltd nin bayisi olarak biz yani Ataermotosiklet katılıyor. Davetiyelerinizi salı gününden itibaren alabilirsiniz.