sorma yaşar abii...Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
bide bazen güneş yansıtmıyo mu ...
Yazdırılabilir Görünüm
sorma yaşar abii...Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
bide bazen güneş yansıtmıyo mu ...
Okan belki hatırlarsın geçmiş konuların birinde yazmıştım uzun süre yatan motorun kapalı benzin musluğunu açtığınızda hemen marşa basmayın diye. Çünkü benzin musluğu açık olursa karbüratörden uçan benzin hava filitresi içinden koltuk altındaki havalandırmadan sürekli uçacaktır. O nedenle hafta sonları motora binen arkadaşlar özellikle benzin musluğunu kapalı tutsunlar ki sıcak havalarda buharlaşma daha fazla olacağından çevrede ateş tetiklemesi neticesi yangın bile çıkabilir.Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
bazen sıcak havalarda motorumun yanına gittiğimde hafif bir benzin kokusu geliyor. soğuklarda yoktu??
acaba bunun sıcak hava ile bir ilgisi olablir mi? yani buharlaşırken ben kokusunu alıyor olabilir miyim??
ya arkadaşlar bunların püsküllülerinden görmüştüm bi motorun üstünde onlardan nerde bulabilirim ya :( ?
hay allah caser yarbayımın bu yazısını görünce bi anda kötü oldum....sağlığı nasıl oldu acaba .. bayaa bi zamandır haberde gelmedi.. yaşar gomtanım en son gittiğinde durumunun kötü olduğunu söylemişti....allah şifalar versin ....Alıntı:
caser Nickli Üyeden Alıntı
AMİN... ALLAH ŞİFA VERSİN... ,İYİ HABERLERİNİ DUYALIM İNŞAALLAH EN YAKIN ZAMANDA
Yaw bende motoru sattı aldı iyi bi makina bizide unuttudiye düşünüyodum Allah şifa versin nesi vardıki okanım bilgin varmı
Depo üstü deri korumadan bir tane ben de istiyorum.Motorun kilometre saatı direksiyonda depoda sadece dolum kapağı var.