oh be sonunda site faaliyete geçmiş :)
Yazdırılabilir Görünüm
oh be sonunda site faaliyete geçmiş :)
ahanda site açıldıııııı...
akünün suyunu koyduktan sonra taşırmamaya dikkat etsinler ...tahliye hortumunuda yerine taksınlar ..yoksa benimki gibi egsozlarınız lekelenebilir...
1.
1.
motoru yatırıp koruma demirlerini çizen var mı :mrgreen: varsa nasıl halletti. kromaja mı verdi yoksa yenisini mi aldı
valla kardeşim ben bundan önceki motorumu yatırmıştım koruma demiri çizilmişti allaha sükür daha regalimi bir kez bilem yatırmadım.Çizilince kromaja vermek mantıklı değil cunku hepsini kromoja yatırıyorlar ıkıncı bir yol cilayla silmeye çalışman genede gorunutu rahatsız edıyorsa parlak simli gibi kaloriferlerinin köşelerini boyamak ıcın yaldızlı boya var onla rutus atman gerek gene olmazsa ya oyle gezıcen nazarlıgı olucak yada koruma demirini değiştiricen.Alıntı:
lunatic Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim seninde gözünden bişey kaçmıyor valla 500 ytl derken herhalde 5 ytl yada 500 yenikuruş demek istedi.Alıntı:
lunatic Nickli Üyeden Alıntı
ben bir yerlerde galiba göztepeli raptor un kuru akü takıp iyi sonuç aldığını okumuştum. ne düşünürsünüz bu konuda??
valla arkadasım bende kuru akü hakkında kullananların memnun kaldığını duydum hem fiyatıda ucuz sadece daha kısa ömürlüylmüş o kadar.Alıntı:
madasret Nickli Üyeden Alıntı