Baba ya bilim adamı gibi konuştun :) , hayretim tavana vurdu valla, bir sisi bara böyle cümle kuruyosan daha çetrefilli bişe için möl möl baktırcan bizi kendine :D
Yazdırılabilir Görünüm
Baba ya bilim adamı gibi konuştun :) , hayretim tavana vurdu valla, bir sisi bara böyle cümle kuruyosan daha çetrefilli bişe için möl möl baktırcan bizi kendine :D
sen yorulmadınmı kardeşim piknikte .. yat uyu yaaa... :P :P :P :P ne hacivat adamsın beaaaa.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
selamlar ben yıllardır kullanıyorum bu meredi km de kac yakıyo ne oluyo muhabbetini bi tuturamıyosunuz bilginize benzine bi zam geliyo hesaplarınız sasıyor ben grm hesabına bakıyorum arkadaslar benim zuzuki km de 43gr ortalamasında yakıyo ben 45 ten hesap ediyorum yani 100 km de 4.5 litre pompada fiyata degilde litreye bakıyorum artık at abi 20 ytl lik benzin kac litre 7.63 mu ne kusurattan emin degilim su an 7 olsa diyorum 135 km felan gidecegim yola bakıyorum tamamdır yeter simdilik :PAlıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
bende de benzin gostewrgesi yok ondan bu durum ama sunuda unutmayın hangi motor olursa olsun yedege gectiginizde 20 km ortalama yol yaparsınız ben 30 a yaklasıyorum gaxza basmaya gore degisir tabii sapa bi yerdeyseyseniz hızınızı 90 a sabitleyin 30 km ye yaklasmasını garantileyin derim gaza basıp riske girmeyin :) :)
Hocama metalden benzin bidonu yapıcaz bi tane, sepetinde taşıycak, rahat gezer o zaman ;)
http://upload8.postimage.org/111730/SUC50195.jpg
Ben de yaptım, çok faydalı oldu, herkese tavsiye ediyorum.
Emrah çok süper olmuş. Gerekli tüm göstergeler var. Km - Motor devri - Hararet ve Akü göstergeleri. Güle güle kullan.
vayyy gomtanımm.. göstergeler ekşın olmuş valla..nerde nasıl kaça yaptırdın.. alayı çalışıyomu yoksam artizlik içinmi .. :P (benim lambalar gibi..)yaz bakalım bişiler ölle kaçmak yok ....bi yol göster nassı yapçass...gerçi yolumuz ATATÜRK yolu ondan şüphemiz yok..... :cheesy: :cheesy: :cheesy: ANNADIN SEN ONU GOMTANIM..
emrah malzemeler kaç para toplam göstergeler??
sizi kim tutar daha gomtanım hız 160 olmuş .. devir 14000 e çıkmış... vışşşş.... :lol: :lol:
Arkadaşlar, hız, şarz ve devir üçlüsü 60 ytl. Hararet saati 30 ytl. Benim servis İlker 20 ytl'ye monte etti. Hepsi de çok düzgün çalışıyor. Özellikle şarzı kontrol ediyorum, çok düzenli sürekli 14'te, normali de buymuş. Hiçbiri görüntü olsun diye durmuyor yani. Yalnız çok faydalı oldu, ikide bir depo üzerine bakmam gerekmiyor artık. Hepsinin iç aydınlatması çalışıyor, boş vites lambası ve sinyal lambası faal. Teşekkürler Yaşar Baba, ufkumuzu açtığın ve malzemeyi tedarik ettiğin için.
Yolumuz her daim ATATÜRK yolu, en iyi anladığım şey bu, herkese sevgiler, ilginize teşekkürler..