Tabii ki gelebilir Gençerciğim...
Yazdırılabilir Görünüm
yaw gezi gezi diyordunuz ne oldu size?
bu hafta sonu yağmurlu gözüktüğünden site yönetimi tarafından 13.03.2008 pazar günü bu organizasyonun gerçekleşmesi planlanmaktadır.(13.03.2008 pazar günü için şeflikten onay alındığında kesin gün , hareket saati , buluşma noktası v.s. buradan bildirilecektir.)
Adminim 13.04.2008 değilmi yanlışın var galiba :? bende tatarla gelirim benide ekleyin..
ben 1 haftadır regalciyim ve motorumla birlikte burada sizlerle olmayı seviyorum.. ilk defa bir organizasyonda birlikte olmak istedim ama gençer kardeşim olmasa kimse önemsememişti.. cidden kırılmıştım.. sağol gençer... eksik olma .. herkese kazasız keyifli sürüşler..
üzülüp kırılmaya gerekyok çoğu listede oluyor öyle şeyler, gözden kaçmalar. valla ben yanılmıyorsam bolu abant gezisi listesinde ilk sıralardaydım arkadaşın biri kendini eklerken beni listeden silmiş eh onun silmesi veya birilerinin unutmasıyla geziyi kaçırıcak değiliz heralde...8)
önemli olan buluşma noktası ve saatini bilip kendini ayarlamak burdaki liste çoğu zaman buluşma anını tutmuyor zaten birçok gelmek isteyip işi çıkanda gelemiyor...
sen gezilere organizasyonlara gel gerisini boşver.....:cheesy::cheesy:
Son güncel
1-RızaHoşgör+2
2. Carvalho
3- crazyhorse
4-Gençer
5-Aidikurt
6-Bull
7-Yeniköylü_UA
8-müslüm baba
9- Kaanka +eşi
10- tatar
11- doğan
12-gitarist murat
13-ÇelebiMurat
Arkadaşlar liste için kırılmak burulmak da neyin nesi yav. Unutulmuştur, uyarırsınız olur biter...
Son güncel liste yukarıdaki gibidir. Unuttuklarım yahut eklenmek isteyen varsa bildirsin lütfen...
1-RızaHoşgör+2
2. Carvalho
3- crazyhorse
4-Gençer
5-Aidikurt
6-Bull
7-Yeniköylü_UA
8-müslüm baba
9- Kaanka +eşi
10- tatar
11- doğan
12-gitarist murat
13-ÇelebiMurat
14-infinitedreams (+1)
YAşar komtanım Agresus Uğurcuk Tayfun Yasin Emrah Onur ağaç dikmiyomu acep.....Huuuuu komtanım nerdesin ya millet alooo ismini hatırlayamadıklarım de hadiiiiiiii
agressusum volkanımın telefonu kayıtlıydı telefonumda son günlerde sitede mesajlarını göremeyince aradım hafta sonu şehir dışında olacağından katılamayacakmış.böyle bir etkinlik yaptığımız için çok sevindi ama katılamayacağı için üzüldü.. diğer yazılan kişilerin telefonu bende kayıtlı değil. şu anda siteden bulmaya vaktim yok. kısmetse yarın onlarında telefonlarını bulup arıyacağım habersiz olup sonrada üzüleceklerini tahmin ediyorum .. sonra bir sene daha beklerler.. yarın onlarıda arayınca bildiririm yine..
tayfunum zabitimde geliyormuş birazdan kendini ekler..
tabii kubilay abimin ilk etapta aklına gelmeyen ancak severek geleceğini, gelmekten mutluluk duyacağını düşündüğünüz arkadaşlarımızın lütfen ismini zikredin arayalım..aslında siteyi seyrek ziyaret etmek gibi bir kabahatleri var ama olsun::))
Yaw beni şimdiye kadar yazmamanız ayıp zati, illa yoklamamı yapmak lazım yaw, yazın benide hemen, ben 2 ağaç birden dikicem :p
He bide şunu diycem yağmurmu yağacakmış pazar günü, bizi durdurabilirmi acep, hıh aynen devam abicim...