Ben akşam bi arada derede yer ayırtmaya gidecektim birde park yeri olayına bakacaktım, gülü sen beni haberdar et yer ayırtıp ayırtmadığına dair.
Yazdırılabilir Görünüm
çünküm bağımlılık yaptı..işimi gücümü bıraktım yahuwww:cry:
1-MOJO + RAKURSİ
2-DOĞAN
3-DOZER
4-CARVALHO
5-HONEY
6-TAYFUN
7-KIVILCIM + EŞİ
8-DELİ BEYGİR
9-PERİOĞLU
10-KISSTANBUL (İZİN ALABİLİRSE)
11-SHOPAR
12-MAKAS + CAN
13-EİLEİTHYİA (KARŞIYI BİZİM İÇİN GEÇİCEK):cheesy:
14-ALEX
15-BULL
16-RIZA HOŞGÖR (GEÇ SAATTE)
ARKADAŞLAR MEKANI ARADIM 20 KİŞİ İÇİN REZERVASYON YAPTIRMAK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM. SADECE İFTAR SAATİ YEMEKLİ MÜŞTERİ İÇİN REZERVE YAPTIKLARINI SÖYLEDİLER , İFTARDAN SONRA YER BULUNDUĞUNU SÖYLEDİLER. BİZ BİR MOTOR KULÜBÜYÜZ EĞER YERİNİZİ BEĞENİRSSEN HER HAFTA 50 KİŞİ GELECEĞİZ DİYİNCE TELEFONDAKİ KIZ KÜÇÜK DİLİNİ YUTUYODU.
MEKANIN SAHİBİ İLE GÖRÜŞTİRCEK , ÖĞLEDEN SONRA TELEFON BEKLİYORUM ONLARDAN. GELİŞMELERİ BURADAN YAZACAĞIM.
SIKIYOSA ARAMASINLAR :p:p:p
saldır durma:p ...kurtulamazlar
idikurt (Ceylin-Gülçin-Alper ) ailesi olarak 9 yılınızı tebrik ederiz.Nice seneler inşallah.Allah azınızın tadını bomzasın.Canlarım benim.
EVEEEEEEET.nice nice mutlu yıllara.hayırlı ve mutlu bir ömür diliyorum sizler için.toplantıya gelince.bu cuma iftara davetliyim.ardından da eşimi işten alacağım.saat 23 te işten çıkacak.oradan direkt yanınıza gelebiliriz.ama kaça kadar orada olacaksınız .biz geldiğimizde mekanda yeller esmesin.bilirsin ki vatansever söz verdimi aksilik olmadıkça geç saat ve uzun yol onu korkutmaz.arkadaşlarının yanında olmak ister.
şimdi kaça kadar mekanda olursunuz söleyiver bakalım.....