amma cok kişi olmuşuz :) Çok üşendim yeri gözümde kestirmeye. Soracağım şudur ki ben altunizade den nası gidebilirüm oraya bi babayiğit arkadaş tarif edebilir mi
Yazdırılabilir Görünüm
amma cok kişi olmuşuz :) Çok üşendim yeri gözümde kestirmeye. Soracağım şudur ki ben altunizade den nası gidebilirüm oraya bi babayiğit arkadaş tarif edebilir mi
Yaww tarif etmeyin yaw tarifi okumaya üşendim ayy, gelirim ben alttarafı kavacık tabelasından aşşaa akıcam sanırsam. dağ bayır tepe.
helal size arkadaşlar8) bu kadar ço katılımın içinde tabiki kaynarım.2 gün siteye giremedim gelemiycem belki dedim ama görüyorum ki varlığımızla yokluğumuz birmiş:cry:insan bi demez mi şu garibe yalandan da olsa bi soralım niye gelemiyon diye[smilie=greencolorz:
NAkkaştepe'den sahil yolun inip Anadoluhisarı istikametine devam ediyorsun, Hisarın hemen dibinden sola dönüyorsun. Sabancı öğretmenevi yazar.
Ya da Altunizade'den dümdüz yukarı çıkarsan, Ümraniye'den TEM'e bağlanırsın. Tem'den 2. köprü istikametine gidip Anadluhisarı sapağından dümdüz sahile iniyorsun. Sahile bağlandığın yerde ışıklar var, yolu karşıya geçip (hafif sağa saparak) dümdüz mekana geliyorsun.
Çok kolay... Takıldığın yerde bize ulaşırsın, tarif ederiz, ya da gelir alırız...
İşte budur Carvalho teşekkür ederim. görüşrüz akşam.