okan kardeşim emrah gomtanımla konustum problem değil dedi onayladı.Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
okan kardeşim emrah gomtanımla konustum problem değil dedi onayladı.Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Alper bayan riders gelemiyormu acaba ? :? beni yazmamışın :? ,yoksam ben mi yaz demedim :? :roll:
yazmaz olurmuyum inci hocam bayan riderslar bizim başımızın tacı
teşekkür ederim Alper"ciğim
izin olayınıda ayarladım...
eee napayım bende geleyim bari :mrgreen:
ama millet eşiyle çocuğuyla çoluğuyla geliyor
biz bekarlar ne yapıcaz yaw
yolda bi artçı yapabilirmiyiz acebaaa???
Karizma sağlam neden olmasın
TEŞEKKÜR EDERİM
HADİ BAKALIM HAYIRLISI :):):)
inci örtmenim.. kalacak yer konusundaki endişeleriniz için şööle bi çözüm buldum.. siz hiç çadır madır işiyle uğraşmayın...ben çadırda yatarım.. hanımlar odalarda yatar .. 2 gün hatunla yatmasak ölmeyis ya... hehehe...Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
bizim hatuna dedim bölle bööle inci örtmenin çadır çömleği yokmuş.. hemide alsada taşıma şansı yok motor küçük olduundan... o da dediki bayanlar bi kaç kişi bi araya gelir odalarda kalırız .. senin yerinede inci örtmen kalır dedi.. hemen tekmeyi yedik sizin sayenizde hatundan...huhahaha.... :P
ya olurmu hiç öleeee :? ....seni aşkından nasılll ayırırm olmassssssss :oops: ..... ben çadırımı neyim alırım sen meraklanmaa :cheesy: :D ... ama bu düşüncen ve teklifin için teşekkürler ediyorummmm :cheesy: :cheesy:
valla örtmenim çok samimi olarak söyledim.. laf olsun diye diil yani... hiç uuraşmayın çadır çömlek işleriyle.. zaten sizin motor taşımaz ölle eşya felan...ne gerek varr...2 gece için....sizin için .biz ağaç altında bilem uyurus ....Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı