-
ben haftaya gidicam sakarya ya festivale zaten. orda olacaktır diğer arkadaşlarda emınım. benım isteğim yine hepberaber olmak kocaman bi aile şeklinde. ağaefendi cok doğru söylemiş. gelen mangalda kul bırakmıyo ama olay toplanmaya gelınce kımse yok ortada. ha gunubırlık olmaz sakarya diyen arkaslarada hakverıyorum 4 saatlık yol netıcede durması kalkması molası fln... ama planı netleşelım cunku onagore hazırlık yapıyo anadoludakıde avrupadakıde adapazarındakıde. gideceğimiz yer net olmadan katılanlarda net olmazki. bak 70 mesaj olmus daha yatcak yrımız yok.
buarada sabah bıraz sert gırmısım konuya. kımseyı kırmak degıl nıyetım alınan biri var ise özrüm farzdır.
-
Benim soyle bir onerim var:Gorulen o ki cumartesi gunu yapılacak kahvaltı ve kilyos gezisine katılacak ekip ile 17 sinde sakarya planlayan ekip tamamen aynı kadro değil belkı ortak birkac kişi bulunur.Derimki Regal raptor istanbul grubunun bulusması için bu iki farklı organizasyonu birleştirelim,sülüklügöl gezisini kamplı konaklamalı baska zaman yapalım ve kilyos taraflarında mangalı yakalım.Asıl tanısma için cok daha kalabalık olacagımızı düsünüyorum tahmini onbesi buluruz .Simdi kim ne der bu cumartesi kahvaltı 17sine alıp daha yakın biryerde tanısma pikniğini yapma konusunda?
-
Konu aldı yürüdü arbedeye döndü :| Bazı arkadaşlar kendilerini festivale sakladıklarını söylemişler, ki haklılar da festivale az kaldı, temmuzun ilk haftası ve çok güzel bir festival olacağı kuşkusuz. Ki henüz İstanbul grubu da kendi aralarında kaynaşma sağlama konusunda muallakta ise ben de size Kilyos muhabbetini öneririm :) Böylelikle hem sıradaki aktiviteniz hem festivaller için güzel bir istikrar sağlanır.
Benim yaptığım sadece bir öneri ve davetti. Biz herzaman bekleriz sizi herzaman buralardayız nasılsa :) Hem benim grupta birkaçı Sülüklü Gölü belirlemiş durumda. Konu Sapancaya döndüğünde biz de yarım olarak geleceğiz :mrgreen:
Ama bir kısmın da dediği gibi, maksat teker dönsün, yol yapalım, Sapanca taraflarına geçelim fark yaratalım deniyorsa; biz yine sizleri bekleriz :)
Bu arada Poyrazlar fikri atılmış. Seçeneklerin olduğu mesajımda o da vardı ve önerebileceğim güzel yerlerden biridir, zaten motofest'in yapılacağı yer de orası. Hatta ve hatta gözü iyice karartırsanız, Smsk kulübümüzle birlikte biz her cumartesi akşamı Poyrazlarda kamp yapıyoruz. Ki çevre iller de iştirak ediyor. Buna da katılabilirsiniz :)
Ama dediğim gibi, bence ortada bi kopma olmamalı. Anca beraber kanca beraber diyip ya herkes Kilyos vs. kendi iç tanışma-kaynaşma faslını oluşturmalı, ya da imece olarak gezi yapılmalı. Kopukluklar hoş değildir, Nacizane fikrimdir :|
-
cevdete katıloyorum plan buysa %80 olayada katılıyorum
-
Cihan kardeşim, harika toparlamışsın saçma sapan gereksiz gerilen topiği.
Kaanka çok doğru söylemiş, motor işi kastırmaya gelmez, dileyen istediği geziye gelir. Gelmeye niyeti olanların yorumlarını almak içindi bu topik zaten ama niyeti olmayanların ayar vermeye kalktığı topiğe dönüşmüş.
Gördüğüm kadarıyla Poyrazlar'a odaklanılmış, o zaman ben pazar için genel gezi topiği açmıyorum, geziyi münferit yapıyoruz.
Cihan kardeşim ben sana özelden mesaj atarım. Şimdiden teşekkür ediyorum misafirperverliğin için.
-
EVET ARKADAŞLAR DURUMA BAKILIRSA SAKARYA BİRAZ KASTI O ZAMAN SAKARYAYA GİDEMEYEN ARKADAŞLAR İÇİN AĞA nın TEKLİFİ 16 HAZİRAN CUMATESİ SABAH KAHVALTI VE KİLYOS OLABİLİR BANA UYAR GELMEK İSTEYENLER İÇİN YENİ BİR BAŞLIK AÇIYORUM ORADAN DEVAM EDELİM 8)