T-shirt almak isteyenler listesi...
1 - marlox - 5 adet S - 5 adet M - 5 adet L - 5 adet XL
2
3
4
5
6
7
8
9
Yazdırılabilir Görünüm
T-shirt almak isteyenler listesi...
1 - marlox - 5 adet S - 5 adet M - 5 adet L - 5 adet XL
2
3
4
5
6
7
8
9
Abi az buçuk web tasarımdan anlarım. HTML bir form hazırlarım. Almak isteyenler o formu doldurur. İletişime geçip ''hocam siparişini onaylıyormusun? Onaylıyorsan 65434674654654 numaralı IBAN hesabına XX TL yatırmalısın'' diyeceğiz. Bana takip yapacak kişinin ve para havuzunu yönetecek kişinin hesabp bilgilerini verirsin, forma onuda işlerim. Bu sayede bilgiler ve para 2-3 kişinin gözetiminde ve kontrolünde olur. Formu dolduranların bilgileri bize mail olarak gelir ve bende bu mailleri (üzerinde adres bilgisi, boy-kilo ve beden bilgisi olacak) otomatikmen siparişleştiririm. Tişörtleri de teslim aldığımda elimde ki sipariş listesine göre kargolarım.
Kargoyu da iki şekilde çözebiliriz. Ya ödemeli göndercez (9 lira ile 7 lira arasında tutuyor) yada tişört fiyatına kargo ücretini de eklicez (PTT Kargo 5 liraya gidiyor gramaja göre) ve ona göre para toplucaz.
Neyse şimdilik aklıma gelenler bunlar. Geldikçe yazmaya devam ederim :)
1- arkadaşlar tişort ler sadece klüp üyeleri tarafından kullanılabilir dışarıya verilemez onlar bizi temsil ediyor 8)
2- siparişler için yenibir formata ihtiyaç yok yeleklerdeki gibi bir liste yapılır herkes ismini bedenini oraya yazar ödeme toplama işini tişortun parasını ödeyecek kişi olarak fatih in toplaması uygun olur ama söylüyeyim sıkıntılı bir iştir tek tek takip gerekiyor ve ben para toplama girişmem haberiniz olsun :mrgreen:8)
3- tişort baskısı patch lerle aynı örnek olması gerekiyor sırt ve ve gögüse basılır takım olur 8)
Şu an konuda 8 sayfa yazı var. Hepsini okuyacak vaktim yok. Lakin T-şort basılacaksa. Ben xl beden alırım. Listeye ismimi yazabilirsiniz. Verilen hesap numarasına hemen ödeme yapabilirim.
ben fiyat almıştım bunlar için ama hatırlamıyorum fiyatları istediğimiz adette yapılacaktı sadece kalıp parası 80 di onu hatırlıyorum t shirler yanlış hatırlamıyorsam 10 tl ye falan gelecekti :s ama yıkama garantisi falan gibi şeyleri görüşmedim... fatih bu konuda benden daha ayrıntıcı ne de olsa bir satın almacı hadi bakalım fatih söz sende...
ben de isterim t shirt large 2 adet dostlarrr
Celil abi, müsade edersen şöyle hareket edelim öyleyse. Ben firmaya az önce bir mail attım.
kimden: Fatih Aktaş <satinalma@*******makina.com.tr>
kime: betul <betul@****baskı.com.tr>
tarih: 28 Mart 2013 12:13
konu: Tişörtler
gönderen: gmail.com
Betül hanım teklifinizi değerlendirmeye aldım. Verdiğiniz teklif benim için oldukça iyi. Daha önceden baskıyı yapan firmanın yaptığı tişörtler şuan fabrikanın mutfağında. O kadar güzel eskidi ki çok güzel makarna süzülüyor. Benim bu konuda iki önemli kıssasım var. Birincisi sağlamlığı, ikincisi baskısının uzun ömürlü oluşu. Fiyatı söylemiyorum bile :)
Bu tişört baskı işini sizin firmanız ile yapacağız. Sizden bazı özel imtiyazlar isteyeceğim. Teklifiniz tarafımdan kabul edilmiştir ancak siparişi kesinleştirebilmem için zamana ihtiyacım var. Mayısın ilk haftasonuna kadar net sayı ve beden ölçülerini teslim edeceğim. Anlaştığımız gibi peşin fiyat üzerine çalışacağız. Eğer bu ilk parti deneme ürünleri beklentilerimi karşılarsa fabrikanın yazlık tişört ihtiyaçlarını sizin firmanızla karşılamayı düşünebilirim. Teklifinizi imzalayarak faxlıyorum. İyi çalışamalar.
Fatik Aktaş
Satın Alma / Sales Manager
Zaman kazandık. Abi müsaden olursa kendi sitemin üzerine hazırladığım form ile ben siparişleri toplarım. Gelen sipariş maillerinin kopyalarını sana da yollarım. Banka hesap dökümünü 2-3 günde bir özet olarak sana iletirim. Mayısın başında da 50'yi bulup geçersek hemen baskıya başlarız. Peki kargo işini nasıl yapalım? Ödemeli mi gönderelim yoksa ücrete kargo dahil edelim mi?
bende istiyorum bu tisortlerden