Olur Cihan dediğin gibi yaparız. Çadırların altına nylon mu sersek acaba yağmur yağarsa diye.
Yazdırılabilir Görünüm
İşsiz güçsüz bir insan olaraktan, hazır festivale gidiyorum bari arkadaşlarıma da uğramalayım diye düşünerekten, cuma gününden Çınarcığa gitmeyi planladım. haliyle cumadan kamp alanına uğrasam akşam acaba, tekil girişlerde sorun oluyor mu ? ya da davetiye gibi bi durum var mı arkadaşlar ?
Eh o zaman ben Bursa taraflarına transfer gerçekleştiriyorum :) Celil abiden bonserviside aldım sıkıntı yok
Şimdi şu hesabı baştan yapıyoruz sanırım :mrgreen: feribot iskelesinde kaçta olmalıyım. en erken en geç kaçta feribotunuz iskeleye gelir Celil Abi...
Bi de Özgür telefonunu verebilecek misin. lazım olacak kanımca...
Bir de, Burak sen kocaelinden mi geleceksin.. Eğer öyleyse beraber geçelim, izmitten seni alıp... 8)
Arkadaşlar biz Cuma günü yola cıkmayı dusunuyoruz. İş güç olmayınca max yararlanalım dedık :) Siz geldıgınızde cadırlarımızı yan yana kurmak ıcın ne yapmam gerek? Sıze yer tutmaya calıssam ızın verırler mı? Yanı bırlıkte olmak ıcın ne yapmam gerekır onden gıden olarak? 8)