Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
peki abi mevcut kaç ictima alıp yoklama yapacağım...
HANDO kelle sayısı istiyor... :x
Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı:
peki abi mevcut kaç ictima alıp yoklama yapacağım...
HANDO kelle sayısı istiyor... :x
su an akşamki toplantıda konuşmalara göre tabi bu aramızda 10 motorcu ardcılı tabi daha burdan takip edip katılacaklar olabilir
:cheesy: :cheesy: hey millet o gün ne gün olcak neeee günün süprizi :cheesy: :cheesy: :cheesy: inci hocamın tayını koşturacağız :lol: :lol: evettttt ben bu taya çok güveniyorum :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Yasin kardeş bizdemi gitsek ciğer felan yesek...Hando ile kızılderililerin bizonlarınımı avlasak hee..Nedersin?
Alıntı:
komtanım senin elin değdi tay şaha kalktı bu akşam :cheesy: :cheesy: ...120 gördüm dönüşte :cheesy: :cheesy: ....performans süperdi... :evil: :cheesy: MAAŞALLAH ..şşşşşşşşşşşşşşşşşttttttt kimse nazar etmesin bak karışmam heeeeee
o zaman demekki dipsiz göle geliyosunuz ....ehiehiehi...geliyonus dimi inci örtmenim... :? :lol:
Yaww Okanım biz İnci hocamı almadan yola çıkarmıyız tabiki gelecek üzmez bizi o üzmezzz
valla çok üzülürüs zaten .... :( inci örtmenimiz artıkın sitemizin menşur üyesi oldu yavv.. :lol: gaztelerde röportajları çıktı.... bizi beenmiyodur belkim artıkın .. şöhret zordur.. :P dimi kubilayım ..... :lol: :lol:
şöhret bir yana sizler bir yana :P :mrgreen: RAGAL RAPTOR" üyelerini beğenmeyen ölsün OKAN "cığım :lol: :mrgreen: :D :lol: :DAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar admininiz olmadan gidiyorsunuz aşkolsun size biz olmadan eğlenemezsiniz siz oralarda,erteleyelim sonra gidelim dedik söz geçiremedik napalım gidin bakalım da bizde görelim.
Giden arkadaşlara şimdiden hayırlı yolculuklar allah kaza bela vermesin...
Akşam söyledim ben admin ve first- lady olmadan olmassssssssssss diye .... 8)