ekledim kardeşim.Alıntı:
kayhan Nickli Üyeden Alıntı
ya havaya bakın haftaiçi hava ne güzeldi şimdi hava bozdu inşallh haftayada böyle olmazsa rahat rahat gezeriz.
Yazdırılabilir Görünüm
ekledim kardeşim.Alıntı:
kayhan Nickli Üyeden Alıntı
ya havaya bakın haftaiçi hava ne güzeldi şimdi hava bozdu inşallh haftayada böyle olmazsa rahat rahat gezeriz.
:pls: kordon boyuna hamide pazar mötörle girilmez.... albatross süpper bi mekandır.. ama mötörle olmaz... büyükçekmecenin halkı çok nezihtir.. ve orda sadece yayalara ve pisikletlilere izin verilir... kurallarına uyalım... uymayanları uyaralım... haa.. belki inci örtmen girer... ne de olsa pisiklet onun ki... :mrgreen:
Oraya girme buraya girme nereye girerek üstad...O nezih halkı... :mrgreen: coşturalım.
pazar günleri bir çok racing kordonboyuna girip bir de üstüne kafa dikerek falan artislik yapabildiğine göre biz hayli hayli gireriz ki ben zaten her haftasonu full + full sahildeyim...grup olmamızdan kaynaklı garip bakışlar yaşanır muhtemelen,eh o kadar da olacak... :D gövde gösterisi yapacağız,amaç bu zaten... :cheesy:
ya kardeşim hep negatif düşünme pozitif ol pozitif yoksa seni negatif üye yaparım :evil:Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
hani mötörlüpsiklet demiştin en son noldu vazmı geçtin yine pisikletmi olduk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
inci hocam sen bakma ona o aslında karga karga hani hikayesi varya
:cheesy: :cheesy: :cheesy:
:evil:
Arkadaşlar, pazar günü 2 müstakbel motorcu getirsem Dolmabahçe'ye... birini ben artçı alsam diğerini alacak biri çıkar mı?
...ve bu arkadaşlar için fazladan 2 davetiyimiz var mı?
Yapalım bir kıyak bu gençlere.
Ben alırım nihatım..sen getir