Çingene kardeşimiz tarih için OK verdi mi???
Telefon numaraları fan club'da mevcut. Oradan bakılabilir.
Yazdırılabilir Görünüm
Çingene kardeşimiz tarih için OK verdi mi???
Telefon numaraları fan club'da mevcut. Oradan bakılabilir.
Arkadaşlar seçim var oy kullanmayı düşünmüyoruz herhaldeAlıntı:
rafethasal Nickli Üyeden Alıntı
Ben şahsen sandığa giden ilk insanlardan olduğum ve sabahın köründe oy kullandığım için bana problem yaratmıyor ama sıkıntı yaratır bu durum hakkaten...
Çingene dostum, olaya bir el atsana...
üstadlar ben seçim için ankaradayım o yüzden bu tarihlerde gelemem :cry: :cry:
arkadaşlar ben bişi anlamadım:
biz 11-12 agustos ta gitmiyormuyduk?
yaw bende bişi anlamadım 11---12 agustu herhal ya bunlar bizi istemiyo vazgeçtiler herhal baksana hesapta olmıyan olamıyacak bi tarihhhhhh
Yokkomtanım spidiyle çakışmasın diye o tarihi verdiler ama seçime denk geliyo 11 12 daha makul bi tarih
anlaşıldı bu bursalılar işi çatallaştırdı desene vatandaşlık görevi
yapmak varken gezme olurmu yawwwww
Bursalılar değil abi Çingene kardeş daha bişi yazmadı bizimkiler bi orta yol bulmaya çalışıyo
:))) ya bu kadar dert etmeyin....sizler için hangi ""tarih"" uygunsa o tarihte gelirsiniz...yani haftasonu tabii ben her zaman uygunum hiçbir sorun yok...
o zaman 18-19 AGUSTOS cumartesi-pazar günleri de olabilir... bu tarihi Yalovadaki organizasyona gitmek isteyen arkadaslarımız icin daha sonra birde buraya gelmesinler yorulmasınlar diye yazıyorum...madem sevgili speedy 1 yıl boyunca program yapıp emek vermis siz degerli arkadaslarıda yanında görmek ister...bende gelmek isterim ama ehliyet agustos ta oldugundan ve yalova üzerinde cok radar bulundugundan tırs durumu var...
topici degistirmeden; sizler icin hangi tarih uygunsa onu yazın ben de sizleri buradan okuyarak izleyeyim...kararı verirsiniz benim için her haftasonu uygun.
buraya geldiginiz de insaallah topluca konusuruz kalmak isteyen icin oteli olan arkadasrımdan oda da ayarlayabilirim geceligi sanırım 35-40-50 gibi bir seydi ki indirimde yapabilirim sanırım... isteyene de hep beraber olmak kaydıyla sahilde bir koyda ya da ormanlık alanda kamp gibi birseyde yapabiliriz...gündüzleri sahil turu,deniz geceleri de yakın arkadasımın günbatımı manzaralı "Günbatımı" barında eglenebiliriz..bunlar sadece küçük 1-2 örnek...
Hepiniz degerlisiniz...Hepniz kendinize iyi bakın...sevgiler :) 0 536 650 03 19 bu mobil numaram...